Senioriakin seniorimpi

30 työntekijän raja rikkoutui – Uusin konkarimme kertoo, miksi vaihtaminen kannattaa

Poplatekin 30 työntekijän raja meni rikki 1.4.2019, kun Arto liittyi Poplarekcrew’n rivistöön. Kyseessä ei onneksi ollut aprillipila osuvasta päivämäärästä huolimatta. Tuttuun tapaan, nyt pari viikkoa myöhemmin, haluamme esitellä uuden huipputekijämme blogipostauksen muodossa. Päästetään siis Arto ääneen!

Moikka lukijat!

 

Olen valmistunut Rovaniemen ammattikorkeakoulusta vuonna 2000 ja työskennellyt erilaisissa yrityksissä ja projekteissa siitä lähtien. Olen aina ollut kiinnostunut koodaamisesta ja uusien asioiden luomisesta niin koodauksen kuin musiikin saralla.

 

Töiden puolesta projekteihini on mahtunut paljon niin frontin kuin bäkkärinkin hommia, viime vuosina mm. mobiili- sekä web-sovellusten kehittämistä. Harrasteprojekteihini kuuluu mm. MIDI arpeggiattori sekä shader-paketti Unity 3D enginelle.

 

Ja miten päädyin sitten Poplatekille? Eräänä päivänä puhelimeni soi ja soittaja kysyi, olisinko kiinnostunut kuulemaan lisää Poplatekin uramahdollisuuksista. Vähän aikaa asiaa tutkittuani ja mietittyäni päätin mennä haastatteluun ja katsoa mihin se johtaa.

 

Minua kiinnosti Poplatekissa erityisesti mahdollisuus kehittää itseäni ja oppia uutta. Uskon, että Poplatekissa pystyn kehittymään ja tuomaan asiantuntemustani Poplatekin projekteihin.

 

Joten täällä siis ollaan! Työnteko on lähtenyt sujumaan hyvin ja Poplatekin porukka on osaavaa ja aikaansaavaa. Poplatekin ihmiset tykkäävät tehdä paljon asioita yhdessä ja yhteenkuuluvuuden tunne on kova.

 

Ensimmäinen projektini Poplatekilla sisältää maksupäätelaitteiden, tarkalleen ottaen Lane3000 laitteen, kehitystä. Tällä hetkellä korjaan siinä olevia näyttöjä, jotka eivät toimi kunnolla.

 

Loppuun mua pyydettiin heittämään joku vinkki loppukeväälle ja tulevalle kesälle. Pidemmittä puheitta:

Muista iloita elämän pienistäkin asioista.


Poplatekin asiantuntijuus ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden saralla kasvaa jatkuvasti. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, tai anna meidän ottaa yhteyttä sinuun, jos tarvitset kokeneita konsultteja vaativiin projekteihin! Täytä yhteystietosi alle, niin palaamme sinulle asiaan pian.

Arto Vaarala

Arto Vaarala

Senior Software Developer

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


Asiakkaalla töissä

HSL-projektin parissa

Poplatekcrew kasvoi nuorella osaajalla

Aktiivisuus työnhaussa kannattaa

Senioriakin seniorimpi

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.