OLETKO SINÄ ETSIMÄMME

AWS-ARKKITEHTI?

Oletko AWS-guru tai ainakin kokenut tekijä? Hyvä, sillä tarvitsemme juuri sinut osaksi rautaista AWS-tiimiämme. Meillä pääset oppimaan ja kehittymään entistä kovemmaksi osaajaksi, sopivan rennolla otteella.

 

Työssäsi kehität ja ylläpidät meidän ja asiakkaidemme palveluita, jotka sijaitsevat Amazonin pilvessä. ”Infrastructure as Code” on sinulla vakiintunut tapa ylläpitää pilvi-infraa, ja koodat kädenkäänteessä infrakoodia tukevan Lambda-funktion, kun näet sellaiselle tarvetta. Ohjelmointikokemuksesi tarjoaa mahdollisuuden ylläpidon lisäksi aktiivisesti kehittää palveluitamme osana kehitystiimiämme. Sinulle on kertynyt kokemusta seuraavista: AWS, Python, Docker, Kubernetes, Terraform, Serverless framework, Linux, tietoturva. Arvostamme myös osaamista muista pilvipalveluista, kuten Google Cloud ja Azure.

 

Tarjoamme joustavuutta, haasteita sekä mahtavat työkaverit.

Liity Poplakcrew’n joukkoon!

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mikko Virtanen

+35850 3543947

mikko.virtanen@poplatek.fi

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen:

careers@poplatek.fi

Poplatek työpaikkana

"Meillä koodataan samaan maaliin"

Poplatekilla ei ole tapana puuhailla piilossa. Yhteisöllisyys on ohjelmistokehittäjä Jaakko Siparin mukaan tulosta asioiden jakamisesta ja yhteisestä tekemisestä. Avoin yrityskulttuuri ei ole kuitenkaan yhtä kuin osallistumispakko – täällä saa myös vain koodata.

Markkinointitiimi vahvistuu

Ensimmäinen viikko Poplatekin tiimissä

Heippahei! Täällä kirjoittelee Poplatekin uusimmat vahvistukset, Heini ja Hanna. Ollaan tehotiimi, joka tulee työskentelemään markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa ainakin syyskuun loppuun asti. Heinin titteli on siis virallisesti markkinointikoordinaattori ja Hannan liiketoiminnan kehittämisen analyytikko.