OLETKO SINÄ ETSIMÄMME

DEVOPS-OSAAJA?

Poplatekissa työskentelet osana kokenutta kehitystiimiä alan huippujen joukossa. Pääset kehittämään osaamistasi vastuullisessa roolissa mielenkiintoisissa projekteissa osana aidosti innovatiivista joukkoamme.

 

Työssäsi kehität ja ylläpidät AWS Cloudissa olevia palvelujamme. Tiedät mitä ”Infrastructure as Code” tarkoittaa ja palvelinskriptit ovat sinulla hyvin hallussa. Ohjelmointikokemuksesi tarjoaa mahdollisuuden ylläpidon lisäksi aktiivisesti kehittää palvelujamme osana kehitystiimiämme.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mikko Virtanen

+35850 3543947

mikko.virtanen@poplatek.fi

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen:

careers@poplatek.fi

Messuilta töihin

Koodarin työura alkuun Poplatekilla

Aloitin työt Poplatekilla toukokuun alussa eli olen firman uusimpia koodareita. Työskentelen Hilu-tiimissä, ja olen rakentamassa sen Hilu-festarirahaan uutta rajapintaa. Virallinen tittelini on Junior Fullstack Developer. Mennyt kuukausi täällä on ollut työntäyteinen ja todella mielenkiintoinen.

Markkinointitiimi vahvistuu

Ensimmäinen viikko Poplatekin tiimissä

Heippahei! Täällä kirjoittelee Poplatekin uusimmat vahvistukset, Heini ja Hanna. Ollaan tehotiimi, joka tulee työskentelemään markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa ainakin syyskuun loppuun asti. Heinin titteli on siis virallisesti markkinointikoordinaattori ja Hannan liiketoiminnan kehittämisen analyytikko.