OLETKO SINÄ ETSIMÄMME

DEVOPS-OSAAJA?

Haaveiletko työskentelystä alan huippujen joukossa kokeneen tiimin kanssa? Lopeta haaveilu ja liity Poplatekcrew’hun. Pääset kehittämään osaamistasi vastuullisissa rooleissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Liity osaksi aidosti innovatiivista joukkoamme!

 

Työssäsi kehität ja ylläpidät meidän ja asiakkaidemme palveluita, jotka sijaitsevat Amazonin pilvessä. Tiedät mitä ”Infrastructure as Code” tarkoittaa, ja palvelinskriptit ovat sinulla hyvin hallussa. Ohjelmointikokemuksesi tarjoaa mahdollisuuden ylläpidon lisäksi aktiivisesti kehittää palveluitamme osana kehitystiimiämme. Toivomme, että sinulla on kokemusta ainakin osasta seuraavista: AWS, Google Cloud, Azure, Python, Docker, Terraform, Serverless framework, Ansible, Puppet, Linux, tietoturva.

 

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi guru – tärkeintä on halu ja kyky oppia sekä intohimoinen asenne koodaukseen.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mikko Virtanen

+35850 3543947

mikko.virtanen@poplatek.fi

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen:

careers@poplatek.fi

AWS-Pilvipalvelut

Veikkauksen maksuliikenne siirrettiin Poplatekin pilvipalveluun kolmessa tunnissa

Veikkauksella on helppo hymyillä – rahapeliyhtiön kortti- ja verkkomaksaminen siirrettiin sulavasti Poplatekin ylläpitämään AWS-pilvipalveluun. Migraatioprojektin myötä Poplatek tuottaa Veikkaukselle keskitettyjä maksunvälityspalveluita verkkokauppamaksujen ja 20 400 maksupäätteen korttimaksujen osalta.

Koodarin työkalut

Millä kielillä Poplatekcrew koodaa?

Poplatekilla koodataan samaan maaliin, mutta millä kielillä? Selvitimme tarkemmin, mitä ohjelmointikieliä Poplatekcrew’n jäsenet käyttävät - sekä töissä että vapaa-ajalla.