OLETKO SINÄ ETSIMÄMME

DEVOPS-OSAAJA?

Haaveiletko työskentelystä alan huippujen joukossa kokeneen tiimin kanssa? Lopeta haaveilu ja liity Poplatekcrew’hun. Pääset kehittämään osaamistasi vastuullisissa rooleissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Liity osaksi aidosti innovatiivista joukkoamme!

 

Työssäsi kehität ja ylläpidät meidän ja asiakkaidemme palveluita, jotka sijaitsevat Amazonin pilvessä. Tiedät mitä ”Infrastructure as Code” tarkoittaa, ja palvelinskriptit ovat sinulla hyvin hallussa. Ohjelmointikokemuksesi tarjoaa mahdollisuuden ylläpidon lisäksi aktiivisesti kehittää palveluitamme osana kehitystiimiämme. Toivomme, että sinulla on kokemusta ainakin osasta seuraavista: AWS, Google Cloud, Azure, Python, Docker, Terraform, Serverless framework, Ansible, Puppet, Linux, tietoturva.

 

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi guru – tärkeintä on halu ja kyky oppia sekä intohimoinen asenne koodaukseen.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mikko Virtanen

+35850 3543947

mikko.virtanen@poplatek.fi

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen:

careers@poplatek.fi

Messuilta töihin

Koodarin työura alkuun Poplatekilla

Aloitin työt Poplatekilla toukokuun alussa eli olen firman uusimpia koodareita. Työskentelen Hilu-tiimissä, ja olen rakentamassa sen Hilu-festarirahaan uutta rajapintaa. Virallinen tittelini on Junior Fullstack Developer. Mennyt kuukausi täällä on ollut työntäyteinen ja todella mielenkiintoinen.

Markkinointitiimi vahvistuu

Ensimmäinen viikko Poplatekin tiimissä

Heippahei! Täällä kirjoittelee Poplatekin uusimmat vahvistukset, Heini ja Hanna. Ollaan tehotiimi, joka tulee työskentelemään markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa ainakin syyskuun loppuun asti. Heinin titteli on siis virallisesti markkinointikoordinaattori ja Hannan liiketoiminnan kehittämisen analyytikko.