Oletko sinä etsimämme

OHJELMISTOARKKITEHTI?

Poplatekissa pääset kehittämään omaa osaamistasi vastuullisessa roolissa mielenkiintoisissa projekteissa osana kokenutta tiimiä. Tiedät, mistä palasista ja osa-alueista onnistunut ohjelmistoprojekti kasataan. Haluat ymmärtää ja ratkaista asiakkaan ongelmia, ja pystyt itsenäisesti suunnittelemaan laajoja kokonaisuuksia.

 

Arkkitehtinä jätät jälkeesi kaunista koodia, joka toimii esimerkkinä muille tiimiläisille. Haluat myös osana tiimiä ohjata muiden työskentelyä, jotta projekti etenee jouhevasti maaliin. Verkkoprotokollaosaamisesta on hyötyä työssäsi, ja tiedät, että tietoturvan varmistaminen on oleellinen osa onnistunutta ohjelmistoprojektia.

 

Aiempaa kokemusta sinulla on joistain seuraavista teknologioista: Java, Node.js, Scala, JavaScript, Spring, AWS, Docker, tietokannat, Linux.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mikko Virtanen

+35850 3543947

mikko.virtanen@poplatek.fi

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen:

careers@poplatek.fi

Messuilta töihin

Koodarin työura alkuun Poplatekilla

Aloitin työt Poplatekilla toukokuun alussa eli olen firman uusimpia koodareita. Työskentelen Hilu-tiimissä, ja olen rakentamassa sen Hilu-festarirahaan uutta rajapintaa. Virallinen tittelini on Junior Fullstack Developer. Mennyt kuukausi täällä on ollut työntäyteinen ja todella mielenkiintoinen.

Markkinointitiimi vahvistuu

Ensimmäinen viikko Poplatekin tiimissä

Heippahei! Täällä kirjoittelee Poplatekin uusimmat vahvistukset, Heini ja Hanna. Ollaan tehotiimi, joka tulee työskentelemään markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa ainakin syyskuun loppuun asti. Heinin titteli on siis virallisesti markkinointikoordinaattori ja Hannan liiketoiminnan kehittämisen analyytikko.