OLETKO SINÄ ETSIMÄMME

WEB- TAI FULLSTACK-KEHITTÄJÄ?

Uskot, että web-sivustoja ja mobiilisovelluksia voi käyttää ilman korkeakoulututkintoa – ja olet valmis todistamaan sen. Sytyt siitä, että voit luoda loppukäyttäjille positiivisen fiiliksen.

 

Olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi kitkattomista maksuratkaisuista, pilvipalveluista, esineiden internetistä, koneoppimisesta tai lohkoketjuteknologiasta.

 

Sinua kiinnostavat erityisesti web-teknologiat ja olet toteuttanut käyttöliittymiä JavaScriptillä. Haluat opiskella projekteissa myös tarvittavan määrän palvelinpuolen koodausta (esim. Java), jottei palloa tarvitse pomputella kehittäjältä toiselle ja projektit seiso turhaan. Ainakin osa seuraavista tuntuu tutulta: React, Node.js, Python, Java, Scala, Docker, AWS, Linux.

 

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi guru – tärkeintä on halu ja kyky oppia sekä intohimoinen asenne koodaukseen.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mikko Virtanen

+35850 3543947

mikko.virtanen@poplatek.fi

 

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen

careers@poplatek.fi

Messuilta töihin

Koodarin työura alkuun Poplatekilla

Aloitin työt Poplatekilla toukokuun alussa eli olen firman uusimpia koodareita. Työskentelen Hilu-tiimissä, ja olen rakentamassa sen Hilu-festarirahaan uutta rajapintaa. Virallinen tittelini on Junior Fullstack Developer. Mennyt kuukausi täällä on ollut työntäyteinen ja todella mielenkiintoinen.

Markkinointitiimi vahvistuu

Ensimmäinen viikko Poplatekin tiimissä

Heippahei! Täällä kirjoittelee Poplatekin uusimmat vahvistukset, Heini ja Hanna. Ollaan tehotiimi, joka tulee työskentelemään markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa ainakin syyskuun loppuun asti. Heinin titteli on siis virallisesti markkinointikoordinaattori ja Hannan liiketoiminnan kehittämisen analyytikko.