Tehosta liiketoimintaasi IoT-teknologialla

Tarjoamme modernin alustan

Poplatekin AWS IoT-alusta on suunniteltu alusta pitäen joustavaksi niin, että se voi käyttää hyväksi monia erityyppisiä laitteita ja tukea useita eri käyttötapauksia. Kehitysprosessin aikana olemme varmistaneet, että alustamme helppokäyttöisyydestä ja turvallisuudesta ei tingitä.

 

Asiakkaidemme valittavana on laaja kirjo testattuja IoT-laitteita, joita voidaan integroida alustaan. Me pidämme huolen, että laitteet pystyvät keskustelemaan järjestelmiemme kanssa tehokkaasti ja turvallisesti. Itsellesi ei jää juuri tarvetta omalle konfiguroinnille, IoT-sensorit toimivat saumattomasti alustamme kanssa.

 

IoT-alustamme on myös data science- ja koneoppimisystävällinen. Sisään tulevan datan käsittelyprosessi on rakennettu useaan eri analytiikkatarkoitukseen soveltuvaksi, yksinkertaisista visualisoinneista uusimpien koneoppimisalgoritmien koulutukseen ja implementointiin saakka.

 

Poplatek auttaa sinua mukauttamaan IoT-alustan palvelemaan juuri sinun liiketoimintasi erityspiirteitä. Voimme auttaa sinua valitsemaan eri mittalaitetyyppien ja yhteysprotokollien (BTLE, LoraWAN, NB-IoT) väliltä ja konsultoida kokonaisjärjestelmän rakentamisessa.

 

Screenshot from Tampere
Näkymä Tampereen kaupungista

 

Voimme mennä pidemmällekin, ja auttaa sinua löytämään uusia kilpailuetuja hyödyntämällä IoT:n ja analytiikan voimaa yritystoiminnassasi. Esimerkiksi:

  1. Ympäristön olosuhteiden (esim. lämpötila, CO2:n määrä, katupöly) valvonta kaupungin kaltaisella suurella alueella, ja hankitun tiedon visualisointi karttapohjaisessa käyttöliittymässä. Tämä tuo reaaliaikaisen tiedon voiman älykaupunkeihisi.
  2. Muuttuvien olosuhteiden seuranta haluamassasi prosessissa tai laitteessa, käyttäen hyväksi koneoppimispohjaisia menetelmiä ennustamaan, milloin saavutetaan tietty raja-arvo. Tämä auttaa sinua optimoimaan tuotantoprosessejasi ja suunnittelemaan mukautuvia huoltosyklejä.
  3. Käyttäjien varoittaminen, mikäli yksi tai useampi laite mittaa tavallisesta poikkeavia olosuhteita. Tämä auttaa sinua välittömästi reagoimaan mahdollisesti kalliisiin ongelmiin prosesseissasi.
Poplatek office
Poplatekin toimistolla mitataan mm. CO2-arvoja

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


READ OUR NEWEST WHITE PAPER

Leveraging the cloud in software development

AWS-kickstart

Poplatek AWS-partneriksi

Vahvaa osaamista AWS-ylläpitoon ja pilvipohjaiseen ohjelmistokehitykseen