Unohda kankeat prosessit

Vauhtia AWS-pilvipalveluista

Poplatekin AWS Kickstart -työpajasta saat kattavan käsityksen AWS-ympäristön mahdollisuuksista sekä liiketoiminnan tehostamisen että kustannussäästöjen näkökulmasta.

 

Työpajan tavoitteena on ymmärtää syvällisesti ne liiketoimintahaasteet, joihin AWS-pilvipalvelun käyttöönotto tarjoaa uuden sekä tehokkaan ja modernin tavan toimia. Haastamme perinteisten ratkaisuiden kankeat prosessit ja raskaan kustannusrakenteen sekä konseptoimme vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa ratkaisu skaalautuvasti – pilvinatiiveja komponentteja hyväksikäyttäen.

 

Työpaja kiteyttää liiketoimintatarpeesi selkeiksi käyttötapauksiksi ja teknisiksi vaatimuksiksi. Dokumentoimme käyttötapaukset, teemme ehdotuksen alustavasta AWS-arkkitehtuurista sekä käytettävistä AWS-komponenteista. Annamme mahdolliselle Proof of Concept -toteutukselle ja koko projektille alustavan aikataulun sekä työmäärä- ja kustannusarvion.

 

Hinta: 1950 EUR + alv (sis. työpaja, aamupala ja lounas).

Kiinnostuitko?

Kysy lisää Jukalta!

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

+358 50 328 0046

jukka.nokso-koivisto@poplatek.fi

Tai jätä yhteystietosi meille:


AWS-Pilvipalvelut

Veikkauksen maksuliikenne siirrettiin Poplatekin pilvipalveluun kolmessa tunnissa

Veikkauksella on helppo hymyillä – rahapeliyhtiön kortti- ja verkkomaksaminen siirrettiin sulavasti Poplatekin ylläpitämään AWS-pilvipalveluun. Migraatioprojektin myötä Poplatek tuottaa Veikkaukselle keskitettyjä maksunvälityspalveluita verkkokauppamaksujen ja 20 400 maksupäätteen korttimaksujen osalta.

Poplatek AWS-partneriksi

Vahvaa osaamista AWS-ylläpitoon ja pilvipohjaiseen ohjelmistokehitykseen

Poplatek on virallinen Amazon Web Services -partneri. CSA-sertifioidut asiantuntijamme auttavat yritystäsi AWS-pilvipalvelujen kustannustehokkaassa ja turvallisessa käyttöönotossa sekä edistyneessä pilvipohjaisessa ohjelmistokehityksessä.

Kickstartilla Ohjelmistoprojekti vauhtiin! Anna ohjelmistoprojektillesi selkeät suuntaviivat ja tavoitteet – prototyyppiä unohtamatta! Lue lisää »