Mobiilit myyntipisteet

mPOS sujuvoittaa Europark Finlandin pysäköintimaksuja

Europark Finland Oy:n kuudessa pysäköintihallissa on keväästä 2016 lähtien vastaanotettu korttimaksuja Android-tablettien avulla. mPOS-sovelluksella voi ohjata maksupäätteen toimintoja ja tulostaa myynnistä kuitin maksupäätteen tulostimella, ilman että myyjän tarvitsee erikseen koskea koneeseen. Tämä helpottaa myyjien työtä ja vapauttaa tilaa kassatiskiltä.

Nopeus ja helppous ovat avainsanoja onnistuneelle maksutapahtumalle. Siinä missä ennen piti siirrellä maksupäätettä tiskin yli, tai hankkia maksupäätevalmistajan erillinen merchant unit -laite maksupäätteiden ohjaukseen, piisaa siihen nyt pelkkä Android-softa. Europark Finlandin mukaan Poplatekin mPOS-mobiilisovellus toi näppärän ratkaisun akuuttiin tarpeeseen.

Asiakaspalvelumme vanhat maksupäätteet tulivat tiensä päähän ja tarvitsimme nopeasti tilalle uudet koneet sirukorttimaksujen vastaanottamiseksi. Poplatekilta saimme samassa paketissa modernit maksupäätteet sekä helpon käyttöliittymän.

Miguel Ferreira, Europark Finland

mPOS tekee maksamisesta sujuvaa sekä asiakkaalle että myyjälle. Mobiilisovelluksessa turha näppäily on karsittu minimiin. Langaton tekniikka, nopeat tuotepikavalinnat ja summan syöttö sekä kuitin kirjoitus suoraan maksupäätteestä vauhdittavat asiointia entisestään.

 

Modernit maksamisen ratkaisut tarpeesta tinkimättä

Poplatek on tehnyt Europark Finlandin kanssa yhteistyötä maksamisen saralla jo pidempään. Tavoitteena on lähitulevaisuudessa integroida koko Europark Finlandin pysäköintijärjestelmä maksuautomaatteja, pylväitä ja puomeja myöten yhteensopivaksi Poplatekin maksupalvelun kanssa. Siihen asti mPOS palvelee toimivana tilapäisratkaisuna, mikä on Ferreiran mukaan osoitus yhteistyön monipuolisuudesta.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Poplatekiin. Heiltä löytyy vahvaa osaamista eri maksamisen tarpeissa ja langat pysyvät hyvin hyppysissä. Sekä pitkäjänteiset kehitysprojektit että nopeat pilotit saadaan sujuvasti ja hallitusti maaliin.

Miguel Ferreira, Europark Finland


Haluatko helpottaa maksamista mobiilisovelluksen avulla? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


Yhteistyössä Nordic ID:n kanssa

Kaupankäynnin lainalaisuuksia mullistamassa

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

Opi lisää

In-app maksamisen lyhyt oppimäärä: Nämä 3 asiaa sinun täytyy tietää

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.