Sujuvat tapahtumamaksut

Hilu-festariraha hurmasi Helsingin juhlaviikoilla

Prepaid-festariraha Hilu karistaa käteishävikkiä ja nopeuttaa maksutapahtumia. Samalla korttimaksupäätteellä pystyy vastaanottamaan myös perinteiset korttimaksut. Hilun ulkoasu on täysin personoitavissa brändin tai tapahtuman mukaan.

Helsingin juhlaviikoilla päivänvalon nähnyt uusi Hilu-festariraha on tapahtumajärjestäjien toiveesta kehitetty uusi prepaid-maksuväline, joka voidaan sijoittaa esimerkiksi rannekkeelle, avaimenperään tai erilliselle kortille. Latausperiaatteella toimiva Hilu aktivoidaan tapahtumaa varten käyttöön, jonka jälkeen se on välittömästi käytettävissä alueen myyntipisteiden maksupäätteillä.

 

Käteisetön Hilu-festariraha tuo säästöä

Käteisen käyttö maksuvälineenä vähenee radikaalisti. Suurtapahtumissa jo 60–70 prosenttia maksuista tehdään kortilla. Tapahtumien maksuliikenneratkaisuja toteuttavan Adcoden toimitusjohtajan, Antti Soisalon, mukaan tapahtumajärjestäjille ja -myyjille käteisetön maksaminen tuo selviä säästöjä.

 

Ranteessa kulkeva Hilu veloittaa maksun lähimaksun tapaan välittömästi korttimaksupäätteestä, mikä säästää parhaimmillaan minuutteja yhtä maksutapahtumaa kohden. Kun maksutapahtumia on päivässä kymmeniä tuhansia, tämä on merkittävä lisäarvo nykyiseen.

Poplatekin Hilu-festariraha helpottaa maksamista massatapahtumissa karistamalla käteishävikkiä ja sujuvoittamalla maksutapahtumia. Myyjälle käteisen vastaanotto ja käsittely on korttimaksamista monin verroin kalliimpaa ja riskialttiimpaa.

Antti Soisalo, Toimitusjohtaja
Adcode Oy

Hilu toimii muiden maksutapojen rinnalla

Soisalon mukaan aidosti toimivaa käteisettömän maksamisen vaihtoehtoa on festaripiireissä toivottu hartaasti. Hybridi-mallin mukainen Hilu solahtaa luontevasti muiden maksutapojen rinnalle.

 

Helsingin juhlaviikkojen tilaisuudessa Hilua hyödynnettiin vip-vieraiden tarjoilussa, jossa emäntä tai isäntä voi helposti itse ladata vip-hiluja ja seurata etujen käyttöä. Drinkkiliput ja erilliset arvosetelit saadaan vihdoin sähköiseen muotoon. Lippulappusten jäädessä pois myyjä säästyy aikaa vieviltä jälkitöiltä. Reaaliaikaisen velotuksen myötä etujen käyttöä on myös entistä helpompi seurata ja hallinnoida.

Hilu toimi todella sujuvasti. Samalla korttimaksupäätteellä pystyimme vastaanottamaan myös perinteiset korttimaksut, mikä teki palvelusta helppoa ja nopeaa.

Maija Ahokas, Konseptipäällikkö

Ravintola Pihka


 

Tee sujuvasta maksamisesta tapahtumasi tunnusmerkki. Tutustu Hilu-festarirahaan ja kysy lisää!

 

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

Myyntijohtaja

Festariraha

Hilu-maksurannekkeet vauhdittavat Valmun maksutapahtumia

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

Opi lisää

In-app maksamisen lyhyt oppimäärä: Nämä 3 asiaa sinun täytyy tietää

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.