Uudet maksutavat ja tuotteet

HSL:n korttimaksuominaisuus kasvatti mobiililipun suosiota

Poplatek tukee HSL:ää uusien maksutapojen ja tuotteiden kehittämisessä. Poplatekin kehittämän korttimaksuominaisuuden myötä sovelluksella tilatut liput voi maksaa operaattorilaskun ohella myös pankki- ja luottokortilla. Uusi ominaisuus sujuvoittaa maksamista ja tuo sovelluksen uusien asiakasryhmien ulottuville.

Korttimaksuominaisuuden helppokäyttöisyys huomioitiin esimerkiksi sovelluksen korttiholvilla. Näin käyttäjä voi halutessa tallentaa korttitiedot sovellukselle, mikä nopeuttaa asiointia jatkossakin.

 

HSL:n johtavana mobiili- ja nettimyynnin asiantuntijana työskentelevän Satu Rönnqvistin mukaan yhteistyö on ollut onnistunut, sillä Poplatekilla asiakkaan tarpeet ymmärretään ja huomioidaan hyvin. Korttimaksuominaisuuden maksupuolen näkymät räätälöitiin täysin HSL:n tarpeisiin.

Poplatekin ketteryys ja vahva näkemys maksutavoista tuki projektia alusta loppuun asti. Poplatek reagoi nopeasti ja heillä on kyky ottaa koppia asioista. Monimutkaisetkin asiat osataan avata asiakkaan tasolle, vaikkapa fläpille piirtäen, jolloin niihin on helppo ottaa kantaa ja valita vaihtoehdoista meille sopivin.
Satu Rönnqvist, asiantuntija
HSL

 

Poplatek auttaa kehittämään moderneja maksamisen tapoja

Uusi ominaisuus on otettu HSL:n teknologiaratkaisujen ryhmäpäällikkö Risto Vaattovaaran mukaan erinomaisesti vastaan. Uusi korttimaksuominaisuus palvelee etenkin yritysliittymien haltijoita ja turisteja, joille aiempi operaattorilaskutukseen perustunut maksutapa ei soveltunut. Korttimaksuominaisuuden lanseeraus näkyi tuoreeltaan piikkinä sovelluksen latausmäärissä, joita on tähän mennessä kertynyt jo 340 000.

 

– Maksamisen tulee olla asiakkaalle kätevää, turvallista ja nopeaa. Mobiililippuja myydään 10 000 päivässä. Kuukausi lanseerauksen jälkeen jo 20 prosenttia lipuista ostettiin korttimaksun kautta, toteaa HSL:n teknologiaratkaisujen ryhmäpäällikkö Risto Vaattovaara.

 

HSL:n mobiililippu on erittäin toimiva tuote, jota kehitetään aktiivisesti eteenpäin. Tämän lisäksi monia uusia tuotteita ja maksutapoja on suunnitteilla – hyvässä yhteistyössä Poplatekin kanssa.

 

– Poplatekin tarjoama asiantuntemus lisää tietoisuuttamme maksamiseen liittyvistä asioista, toteaa Rönnqvist.

 

– Maksamisen asiat ovat varsin kimurantteja. On erittäin hyvä, että meillä on osaava asiantuntijataho käytettävissä, joka tietää mitä tehdään ja missä alalla mennään, summaa Vaattovaara.

 


Haluatko sinäkin tuoda korttimaksut mobiiliin? Kysy rohkeasti lisää!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

Opi lisää

In-app maksamisen lyhyt oppimäärä: Nämä 3 asiaa sinun täytyy tietää

Yhteistyössä Nordic ID:n kanssa

Kaupankäynnin lainalaisuuksia mullistamassa

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.