Sähköinen rahaliikenne

Maksamisen digitalisoinnilla potkua Veikkauksen pelikokemukseen

Veikkaus laittaa kaiken peliin asiakaskokemuksen eteen niin automaateilla kuin nettipeleissä. Poplatek on kehittänyt Veikkaukselle ketterämmän maksamisen ratkaisuja eri softajärjestelmistä maksupäätelaitteisiin ja järjestelmäylläpitoon. Homma ei ole ihan helppo, sillä Suomen suurimman rahapeliyhtiön peleissä liikkuu vuosittain yli 500 miljoonan euron edestä maksupäätetapahtumia.

Rahapelaamisessa maksamisen turvallisuus ja sujuvuus ovat kaiken a ja o. Meillä on yli 20 000 maksupäätettä eri puolilla Suomea ja volyymit ovat valtavat. Poplatekin ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kitkattomampaa maksamista ja parempia pelikokemuksia.

Hanna Rajatora, rahaliikennepäällikkö Veikkaus

Poplatekin ja Veikkauksen yhteistyö on kasvanut pala palalta. Ensimmäiseksi toteutettiin korttimaksujen maksujenvälitysjärjestelmä, joka mahdollisti korttimaksamisen tuomisen peliautomaateille sekä voitonmaksun suoraan tilille. Helppokäyttöinen raportointinäkymä kertoo tilanteen reaaliajassa.

 

– Asiakkaat eivät enää tarvitse pelaamiseen erikseen pikkurahaa, vaan pelien maksaminen ja voittojen lunastus tapahtuu suoraan pankkitililtä, Rajatora havainnollistaa.

Digitaalinen raha tuo turvallisuutta ja mahdollistaa personoidut palvelut

– Korttimaksamiseen siirtyminen on ollut oikea ja välttämätön ratkaisu. Olemme olleet tyytyväisiä tapaan, jolla se on toteutettu. Tässä Poplatekilla on ollut suuri vastuu.

 

Sittemmin verkkopelaamisen maksunvälitysjärjestelmää on laajennettu myös verkkopankkimaksuihin.

 

– Haluamme Veikkauksessa tukea vastuullista rahankäyttöä. Pelaajan kannalta sähköinen raha on hyvä asia. Helppouden ja nopeuden ohella se auttaa kontrolloimaan omaa rahan käyttöä entistä paremmin esimerkiksi päivittäisten peli- ja häviörajoitusten muodossa.

 

 

Uudenlaisia etuja Veikkauksen kanta-asiakkaille

– Etuasiakkaaksi rekisteröityneet voivat mm. osallistua erikoisarvontoihin, selata omaa pelihistoriaansa ja ohjata voittoja valitsemilleen pankkitileille. Erilliselle kanta-asiakaskortille ei välttämättä ole tarvetta, eikä kortin tietoja tarvitse syöttää moneen kertaan.

 

Keväällä 2016 maksupalvelut siirrettiin kokonaisuudessaan Poplatekin AWS-pilvipalveluun, jossa palvelun ylläpito ja jatkokehitys ovat samoissa käsissä.

Devops-malli parantaa toimintavarmuutta ja tuo lisää ketteryyttä jatkokehitykseen. Toki se generoi myös säästöjä.

Hanna Rajatora, rahaliikennepäällikkö Veikkaus

Teknologiafirma, joka ajattelee loppuasiakasta

Rajatora on vaikuttunut Poplatekin asiantuntemuksesta, asiakaslähtöisyydestä ja nopeasta reagoinnista.

 

– Poplatek seuraa aktiivisesti alan trendejä ja ajattelee kaikessa loppuasiakastamme, mikä näkyy käytettävyystutkimuksissa ja asiakaspalautteissa. Heillä on omalla alallaan erittäin korkea osaaminen ja oikea asenne, Rajatora kiteyttää.

 

Asiat tapahtuvat mutkattomasti ja yrityksellä on hyvät kontaktit pankkialan toimijoihin. Esimerkiksi mobiilimaksamisen Veikkaus otti käyttöön parissa päivässä ensimmäisten isojen toimijoiden joukossa.

 

– Luottamuksen merkitystä suurissa projekteissa ei voi yliarvioida. Kun sovituista asioista pidetään kiinni ja yhteistyö on joustavaa sekä luotettavaa, jokainen voi keskittyä omaan erikoisosaamiseensa.

 


Kiinnostuitko Poplatekin maksamisen palveluista? Voit lukea niistä lisää täältä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

Opi lisää

In-app maksamisen lyhyt oppimäärä: Nämä 3 asiaa sinun täytyy tietää

Yhteistyössä Nordic ID:n kanssa

Kaupankäynnin lainalaisuuksia mullistamassa

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.