Prepaid-maksuranneke

Hilu-maksuranneke nopeutti Kirkastusjuhlien kassajonoja

Käteisen ja korttimaksun rinnalla toimiva Hilu-festariraha suoraviivaistaa maksutapahtumia, karsii käteishävikkiä ja lisää maksamisen turvallisuutta. Palveluun yhdistetty Hilu Kukkaro-mobiilisovellus mahdollistaa myös Siirto-maksut maksupäätteellä – ensimmäisenä Suomessa.

Aitoon Kirkastusjuhlilla ei aikaa palanut kassajonoissa. Poplatekin prepaid-maksuranneke Hilu kiidätti festarivieraita jonon perältä esiintymislavojen eturiviin. Tapahtuman vetäjän Erkki Hyökin tunnelmat Hilusta ovat perästäkin positiiviset. Aitoon VPK:n puheenjohtajana toimivan konkarin mukaan tapahtumamaksaminen oli selkeä ja hyvin järjestetty kokonaisuus.

Maksuranneke oli Kirkastusjuhlilla todella tervetullut vaihtoehto hitaille ja riskialttiille käteismaksuille. Uusi maksuväline keräsi komean vastaanoton ja nostatti osaltaan kävijöiden fiilistä. Halukkaiden oli helppo napata Hilu ranteeseen. Käyttö oli sujuvaa latauksesta maksamiseen ja käyttämättä jääneiden rahojen palautukseen.

Erkki Hyöki, Puheenjohtaja 

Aitoon VPK

Lähimaksulla toimivaa Hilua vilauttamalla maksu veloittuu välittömästi Poplatekin korttimaksupäätteellä. Jäljellä oleva saldo näkyy maksupäätteen näytöllä ja kuitilla. Omaa kulutusta on helppo seurata Hilu Kukkaro -mobiilisovelluksella, jossa ranneketta saa ladattua näppärästi kortilla ja Siirto-maksulla. Hilun-palvelupisteellä lataus onnistui myös käteisellä.

 

Reaaliaikaiset siirto-maksut käyttöön Hilu-sovelluksella

Monen tuhannen hengen tapahtumissa kassajonot voivat olla todellinen koettelemus. Aikaa säästyy minuuttitolkulla, kun Hilu-rannekkeen myötä lompakkoa ei tarvitse kassalla kaivaa esiin, vaan sen voi huoletta jättää vaikka kotiin talteen.

Hilu pesee nopeudessa sekä käteisen että pin-koodillisen korttimaksun. Yhdessä Solmio®-kassan kassajärjestelmän kanssa maksuranneke säästää suurtapahtumissa myyjän ja asiakkaan aikaa, mikä tarkoittaa enemmän myyntiä ja euroja.

Teemu Mäkelä, Toimitusjohtaja
Solmio®-kassa

Käteisen käyttö suurtapahtumissa vähenee jatkuvasti. Festarikävijöistä jo 60–70 prosenttia suosii korttimaksuja ostosten teossa, joten tarve uusille käteisen korvaaville maksutavoille on selvä. Kirkastusjuhlilla vikkelimmät ottivatkin Hilu-kukkarossa tarjotut Siirto-lataukset käyttöönsä heti tuoreeltaan. Keväällä lanseerattu Siirto on suosittu pankkirajat ylittävä reaaliaikainen mobiilisiirto, jossa raha siirtyy välittömästi tililtä toiselle.

Kirkastusjuhlilla saatiin ensimmäisenä Suomessa vastaanottaa Siirto-maksuja maksupäätteellä. Siirtoa käyttää jo yli 350 000 suomalaista, ja käyttäjämäärä kasvaa koko ajan. Meille Poplatekilla on tärkeää, että Siirto saadaan heti kättelyssä myös yritysten hyödynnettäväksi.Mikko Virtanen, Toimitusjohtaja
Poplatek Oy

Hilu hurmasi myös mediassa – kurkkaa Tekniikka&Talous -lehdenTivin ja Markkinointi&Mainonta –lehden uutisoinnit uudesta Hilu-maksutavasta ja -rannekkeesta.

 


 

Tarjoa tapahtumavieraillesi Suomen parasta maksamista! Tutustu Hiluun ja kysy lisää Poplatekin tapahtumamaksamisesta.

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

Myyntijohtaja

Festariraha

Hilu-maksurannekkeet vauhdittavat Valmun maksutapahtumia

Yhteistyössä Nordic ID:n kanssa

Kaupankäynnin lainalaisuuksia mullistamassa

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.