Ohjelmistopalveluita, joita on ilo käyttää

Hyvässä yhteistyössä on helppo loistaa

Rohkeutta vaatia ja kykyä onnistua – meitä ja asiakkaitamme yhdistää tahto tarjota toimivia ja turvallisia ohjelmistopalveluita. Teemme ohjelmistopalveluiden hankinnasta asiakkaillemme helppoa, luotettavaa ja kustannustehokasta.

Yhtenäinen pilvi-infra

Hyvin toteutettu pilvi-infra helpottaa Veikkauksen liiketoimintaa

Veikkaus on siirtänyt sovellusalustansa painopistettä julkiseen pilveen määrätietoisesti vuodesta 2017 alkaen yhdessä Poplatekin kanssa. Matka kohti “Pilvi ensin” -lähestymistapaa alkoi kuitenkin jo vuosia aikaisemmin.

Lue lisää

AWS-Pilvipalvelut

Veikkauksen maksuliikenne siirrettiin Poplatekin pilvipalveluun kolmessa tunnissa

Veikkauksella on helppo hymyillä – rahapeliyhtiön kortti- ja verkkomaksaminen siirrettiin sulavasti Poplatekin ylläpitämään AWS-pilvipalveluun. Migraatioprojektin myötä Poplatek tuottaa Veikkaukselle keskitettyjä maksunvälityspalveluita verkkokauppamaksujen ja 20 400 maksupäätteen korttimaksujen osalta.

Lue lisää

Sähköinen rahaliikenne

Maksamisen digitalisoinnilla potkua Veikkauksen pelikokemukseen

Veikkaus laittaa kaiken peliin asiakaskokemuksen eteen niin automaateilla kuin nettipeleissä. Poplatek on kehittänyt Veikkaukselle ketterämmän maksamisen ratkaisuja eri softajärjestelmistä maksupäätelaitteisiin ja järjestelmäylläpitoon. Homma ei ole ihan helppo, sillä Suomen suurimman rahapeliyhtiön peleissä liikkuu vuosittain yli 500 miljoonan euron edestä maksupäätetapahtumia.

Lue lisää

Uudet maksutavat ja tuotteet

HSL:n korttimaksuominaisuus kasvatti mobiililipun suosiota

Poplatek tukee HSL:ää uusien maksutapojen ja tuotteiden kehittämisessä. Poplatekin kehittämän korttimaksuominaisuuden myötä sovelluksella tilatut liput voi maksaa operaattorilaskun ohella myös pankki- ja luottokortilla. Uusi ominaisuus sujuvoittaa maksamista ja tuo sovelluksen uusien asiakasryhmien ulottuville.

Lue lisää

Mobiilit myyntipisteet

mPOS sujuvoittaa Europark Finlandin pysäköintimaksuja

Europark Finland Oy:n kuudessa pysäköintihallissa on keväästä 2016 lähtien vastaanotettu korttimaksuja Android-tablettien avulla. mPOS-sovelluksella voi ohjata maksupäätteen toimintoja ja tulostaa myynnistä kuitin maksupäätteen tulostimella, ilman että myyjän tarvitsee erikseen koskea koneeseen. Tämä helpottaa myyjien työtä ja vapauttaa tilaa kassatiskiltä.

Lue lisää

Prepaid-maksuranneke

Hilu-maksuranneke nopeutti Kirkastusjuhlien kassajonoja

Käteisen ja korttimaksun rinnalla toimiva Hilu-festariraha suoraviivaistaa maksutapahtumia, karsii käteishävikkiä ja lisää maksamisen turvallisuutta. Palveluun yhdistetty Hilu Kukkaro-mobiilisovellus mahdollistaa myös Siirto-maksut maksupäätteellä – ensimmäisenä Suomessa.

Lue lisää

Sujuvat tapahtumamaksut

Hilu-festariraha hurmasi Helsingin juhlaviikoilla

Prepaid-festariraha Hilu karistaa käteishävikkiä ja nopeuttaa maksutapahtumia. Samalla korttimaksupäätteellä pystyy vastaanottamaan myös perinteiset korttimaksut. Hilun ulkoasu on täysin personoitavissa brändin tai tapahtuman mukaan.

Lue lisää

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.