Festariraha

Hilu-maksurannekkeet vauhdittavat Valmun maksutapahtumia

Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtuma Valmussa 26.-29.7.2018 voi tänä kesänä maksaa Poplatekin Hilu-maksurannekkeella, jolla tapahtumakävijät voivat tehdä ostoksia turvallisesti ja nopeasti koko festivaalialueella.

Helppokäyttöinen prepaid-maksuominaisuus on valmiiksi aktivoitu kaikkiin Valmun tapahtumarannekkeisiin. Maailmalla ja Suomessakin yleistyneet maksurannekkeet lyhentävät suurtapahtumien jonotusaikoja ja vähentävät kortti- ja käteismaksujen mukanaan tuomia riskejä.

 

Enää ei lompakkoa tarvitse kassalla kaivaa esiin. Ranneketta maksupäätteelle vilauttamalla maksu veloittuu välittömästi, mikä säästää huomattavasti aikaa verrattuna käteismaksuihin. Näin tapahtumakävijät pääsevät nopeasti pois kassajonoista ja nauttimaan festivaalin tarjonnasta, toteaa Poplatekin myyntijohtaja Jukka Nokso-Koivisto.

 

Maksurannekkeen ansiosta käteisen ja kortin häviämisen vaara on pienempi. Ranneketta ladataan tapahtuman asiakaspalvelupisteellä tai Hilu-mobiilisovelluksella, jossa omaa kulutusta on helppo seurata. Käyttämättä jääneet rahat palautetaan pyynnöstä rannekkeen omistajalle tapahtuman jälkeen.

 

Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään 26.–29.7.2018.  Hilu-maksuominaisuus on valmiiksi aktivoitu kaikkiin Valmun tapahtumarannekkeisiin. Ennakkolipun voi vaihtaa rannekkeeseen 16.7. alkaen tapahtumatoimistolla ja tapahtumaviikolla lipunmyynnin rannekkeenvaihtopisteellä. Lipunmyynnistä tapahtumarannekkeen voi hankkia 16.7. alkaen. Rannekkeella voi maksaa festivaalialueen jokaisessa Hilu-merkityssä anniskelu- ja myyntipisteessä. Hilun mobiilisovellus on maksutta ladattavissa Google Playn ja App Storen sovelluskaupoista.

 


 

Poplatek Oy on vuonna 2009 perustettu nopeasti kasvava suomalainen ohjelmistokehityksen, pilvipalvelujen ja maksuratkaisujen asiantuntijayritys. Yrityksellä on pitkä kokemus Suomen johtavien maksuratkaisujen toteutuksesta. Poplatekin kehittämien maksuratkaisujen kautta kulkee vuosittain yli kolmen miljardin euron edestä transaktioita. Yritys sijaitsee Espoossa ja sen palveluksessa on 25 henkilöä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli 2,7 meur.

 


Kiinnostuitko Hilusta? Ota yhteyttä niin mietitään, miten Hilu voisi auttaa teitä!

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

HAASTEEMME VOITTAJAT

Parhaat ratkaisut kitkattomaan maksamiseen Junctionissa 2018

Opi lisää

In-app maksamisen lyhyt oppimäärä: Nämä 3 asiaa sinun täytyy tietää

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.