Valmu takana

Hilun tulevaisuus edessä!

Työväen Musiikkitapahtuma 2018 on takanapäin ja Poplatekin Hilutiimi on palannut Leppävaaran tukikohtaan. Nyt on aika avata sanainen arkku ja pohtia, mitä tapahtumasta jäi käteen.

Mitä jäi käteen?

Rusketusrajat ja hyvä fiilis! Tapahtuma todisti, että festivaaliympäristössä maksamisen helppous ja nopeus ovat tärkeitä elementtejä. Ihmismassaa on paljon ja palvelun nopeuttaminen vähentää turhaa jonotusta. Tällöin festivaalikansa saa tehdä sitä, mitä haluaa — nauttia. Ei jonottaa.

 

Risut ja ruusut

Musiikkitapahtuman vieraat antoivat Hilu-ratkaisusta positiivista palautetta ja moni tuli lataamaan rannekkeeseen rahaa useampaan kertaan ollessaan tyytyväisiä sen käyttöön. Saimme asiakkailta uusia kehitysideoita, joilla Hilu-ratkaisusta tehdään vieläkin parempi. Asiakaspalvelupisteellämme ratkottiin mahdolliset käyttäjien ongelmat ja asiakkaat pääsivät nopeasti käyttämään Hilua festareiden baari- ja ravintola-alueilla.

 

 

Tää on kyl pirun kätsy.
– Perjantain iloinen festarivieras

 

Selvää on, että cashless ratkaisun on toimittava myös poikkeustilanteissa. Festariympäristöissä sähkön tasainen saanti ei ole aina itsestäänselvyys ja tietoliikenneyhteydet ovat alttiita erilaisille vioille. Nämä ovat asioita joiden toimivuus saadaan varmistettua tiiviillä yhteistyöllä tapahtumajärjestäjän ja heidän alihankkijoidensa kanssa.

 

Poplatekin erityiset kiitokset vielä Työväen Musiikkitapahtumalle ja Solmio-kassan (Fresh IT Oy) asiantuntijoille. Oli ilo olla rakentamassa tätä uutta maksutapaa festareille yhteistyössä teidän kanssanne.

 

Hilun tulevaisuus?

Haluamme kehittää Hilua eteenpäin ja tehdä maksamisesta entistä helpompaa ja nopeampaa. Tiedämme nyt, että cashless maksurannekkeelle on kysyntää ja konsepti tulee varmasti yleistymään Suomessa niin suuremmissa kuin pienemmänkin mittakaavan tapahtumissa. Festivaalien lisäksi myös muut tapahtumat, kuten urheilutapahtumat sekä messut, voisivat ottaa maksurannekkeen helposti osaksi kokonaisuuttaan.

 

Nyt pistämme viisaat päämme yhteen toimistolla ja suunnittelemme tulevaa: Mitä ominaisuuksia Hilu kaipaa? Miten saisimme siitä entistä paremman? Mihin suuntaamme seuraavaksi? Aika näyttää. Menemme kuitenkin varmasti eteenpäin positiivisin mielin. Tästä on hyvä jatkaa!

 

Festarivieras hoi:

Jos olit festareilla mukana ja kokeilit Hilua, täytä lyhyt palautekysely tästä linkistä ja auta meitä kehittämään konseptia entistä toimivammaksi. Vastaaminen vie aikaa vain n. 5 minuuttia. Hilutiimi kiittää!

 

Hei tapahtuman järjestäjä:

Kiinnostuitko Hilusta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin voidaan keskustella, sopisiko Hilu maksuvälineeksi sinun tapahtumaasi.

 

Valkeakoski

 


 

Tee sujuvasta maksamisesta tapahtumasi tunnusmerkki!

 

Festariraha

Hilu-maksurannekkeet vauhdittavat Valmun maksutapahtumia

Opi lisää

In-app maksamisen lyhyt oppimäärä: Nämä 3 asiaa sinun täytyy tietää

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.