Kamera käy

Hyppää Junctionin spottivaloihin

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten mihin kaikkeen video pystyykään? Kuvausryhmämme Brave Teddy hyppäsi mukaan hackathonien maailmaan ja tallensi Junctionin 2018 parhaat palat.

Sen pidemmittä puheitta, hypätään suoraan videoon. Kamera KÄY!

 

 

Videon on tuottanut Brave Teddy Oy (2018), joka on kolmen ammattitaitoisen turkulaisherran videotuotantoyritys.

 


Kiinnostuitko Poplatekin menosta ja haluisit liittyä osaksi tätä huumorintajuista joukkoa? Tsekkaa avoimet työpaikkamme täältä. Jos mikään ei kolahda suoraan, voit myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen careers@poplatek.fi.

 

Lue myös edelliset postauksemme Junctionista:

 

Hanna ja Heini

Hanna Halonen & Heini Rahikainen

Markkinointitiimi

Kurkistus Junctioniin

Junction 2018 yrityksen näkökulmasta: Mitkä kolme asiaa jäivät päällimmäisenä mieleen?

Poplatek osallistui Euroopan suurimpaan hackathoniin, Junctioniin. Esitimme osallistujille haasteen, jonka jujuna oli tehdä tulevaisuuden maksamisesta mahdollisimman kitkatonta. Osallistujien ratkaisut eivät todellakaan jättäneet meitä kylmäksi.

HAASTEEMME VOITTAJAT

Parhaat ratkaisut kitkattomaan maksamiseen Junctionissa 2018

13 tiimiä osallistui Frictionless Urban Payments -haasteeseemme, jonka ideana oli tehdä tulevaisuuden maksamisesta mahdollisimman helppoa, jopa huomaamatonta. Esittelemme teille nyt voittajat, jotka arvovaltainen raatimme tapahtumassa valitsi.

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

ApplePay sai viime vuonna aikaan vipinää kauppojen kassoilla. Nuorison kesken raha vaihtaa kiivaaseen tahtiin omistajaa suositun MobilePayn avulla. Poplatekin Hilu-rannekemaksut lyhensivät jonoja kesätapahtumissa ja Helsingissä kehutaan kilvan HSL:n kätevää mobiililippua ja sen integroitua korttimaksutoiminnallisuutta.

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.