Kurkistus Junctioniin

Junction 2018 yrityksen näkökulmasta: Mitkä kolme asiaa jäivät päällimmäisenä mieleen?

Poplatek osallistui Euroopan suurimpaan hackathoniin, Junctioniin. Esitimme osallistujille haasteen, jonka jujuna oli tehdä tulevaisuuden maksamisesta mahdollisimman kitkatonta. Osallistujien ratkaisut eivät todellakaan jättäneet meitä kylmäksi.

Junction 2018 sisälsi uusia ja innovatiivisia ideoita, motivoituneita tulevaisuuden talentteja ja sitä kuuluisaa pöhinää. 13 tiimiä valitsi haasteemme. Näimme todella erilaisia ratkaisuja – sellaisia, joita emme olleet itse edes ajatelleet, mitä juuri toivoimmekin!

 

Maksamista jalalla, parempi maksukokemus ravintolassa kaveriporukalla, julkisessa liikenteessä maksaminen, kasvojentunnistus, sormenjäljen hyödyntäminen…ja paljon muuta!

 

Poplatek candybar

 

Oman kokemuksemme perusteella listasimme kolme parasta asiaa tämän vuoden Junctionissa:

 

1) TUNNELMA: Ehkä vähän tylsää edes listata tätä, mutta Junction todellakin on tech kansan paratiisi. Tekniikkaa vilisee joka puolella, kun osallistujat rakentavat projektejaan koodaten, suunnitellen ja rakennellen, joten tunnelma vie täysin mennessään.

 

2) MUUT YRITYKSET: Odotimme jo valmiiksi innolla keskusteluja, joita pääsisimme käymään osallistujien kanssa, mutta yllätyimme positiivisesti siitä, kuinka moneen partner-yritykseen tutustuimme. Oli mahtavaa huomata, että niin monia kiinnosti tietää lisää Poplatekista ja siitä, mitä me teemme.

 

Monet huomasivat, että he ovat tietämättään käyttäneet palveluitamme (esim. HSL mobiilisovellus). Jep, olemme (toistaiseksi) pieni yritys, mutta teemme isoja asioita.

 

3) RATKAISUT: Projektit – sekä meidän että muiden haasteisiin – löivät meidät ällikällä. Oikeilla taidoilla, motivaatiolla ja kofeiinin voimalla saa ihmeitä aikaan vain 48 tunnissa.

 

Lopuksi haluamme kiittää kaikkia, jotka vierailivat ständillämme. Toivottavasti tapaamme uudelleen kitkattomassa tulevaisuudessa!

 

Participants working

Data Economics

Poplatek x Junction


Jos haluat tietää lisää meistä yrityksenä, lue tarinamme täältä.

KORKEA TIETOTURVA PIENENTÄÄ RISKEJÄ

Poplatek Managed PCI Cloud auttaa nopeammin markkinoille

Toimitusjohtajan kynästä

Poplatek täyttää 10 vuotta – Lue meidän tarinamme!

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.