Yhteistyössä Nordic ID:n kanssa

Kaupankäynnin lainalaisuuksia mullistamassa

Amazon nousi vilkkaaseen keskusteluun sen jälkeen, kun he julkaisivat uutisen siitä, miten he rakentavat täysin autonomisen kaupan, jossa ei enää ole kassahenkilökuntaa. Ideointi sai vauhtia osakseen Suomessa ja nyt miehittämättömästä itsepalvelukaupasta on tulossa todellisuutta myös meillä.

Nordic ID julkaisi 12.11. klo 10.00 lehdistötiedotteen, jossa yritys kertoi lähtevänsä hakemaan uusia ratkaisuja kaupan asiakaskokemuksen parantamiseen: NordicID:n palvelu- ja ratkaisuliiketoiminnan johtaja Juuso Lehmuskoski toteaa, että uusi autonomisen itsepalvelukaupan mahdollistava S/MART palvelukonsepti voi mullistaa kaupan alan fundamentteja radikaalisti. Tämän avulla kaupan myyntipisteiden määrää on mahdollista kasvattaa merkittävästi ja tuoda kaupan palvelut paremmin kuluttajaa palveleviksi ja helpommin saavutettavaksi. Miehittämätön kauppa mahdollistaa kaupan palvelut  haja-asutusalueille, joissa ei ole kaupallisia edellytyksiä perinteisen kaupan ylläpitämiselle.

 

Poplatek teki projektissa syvällistä yhteistyötä Nordic ID:n kanssa mahdollistamalla saumattomat maksuratkaisut NordicID:n S/MART ympäristöön. Nordic ID:n ydinliiketoiminta takaa erinomaisen RFID-teknologiaan pohjautuvan tunnistamisen sekä seurannan reaaliaikaisesti, ja siksi oli luonnollista lähteä mukaan yhteistyöhön, Poplatekin Jukka Nokso-Koivisto kommentoi.

 

Maanantaina 12.11. aukeavat ovet Espoonlahden miehittämättömään ja täysin automatisoituun S/MART-kauppaan. Demokaupan tiloista löytyy noin 500 tuotetta, ja kauppa on toteutettu yhteistössä NordicID:n, Poplatekin, Fazerin ja Hartwallin kanssa. RFID-tunnisteista vastaa Avery Dennison. Kauppa on toistaiseksi auki vain toimittajille ja kauppaketjujen edustajille.  

 


Haluaisitko kuulla lisää Poplatekin mahdollisuuksista tarjota uusia maksuratkaisuja? Ota yhteyttä niin puhutaan lisää!

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019

Opi lisää

In-app maksamisen lyhyt oppimäärä: Nämä 3 asiaa sinun täytyy tietää

HAASTEEMME VOITTAJAT

Parhaat ratkaisut kitkattomaan maksamiseen Junctionissa 2018

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.