Lahjaksi hyvää mieltä

Poplatek tukee TYKSin lastenklinikkaa

Poplatekilla päätettiin kääriä pakettiin reilusti hyvää mieltä. Joululahjana palkkasimme Turun yliopistollisen keskussairaalan Lastenklinikalle henkilön, joka käy joka viikko parin tunnin ajan leikkimässä ja lukemassa satuja sairaille lapsille. Sopivan henkilön tehtävään etsii henkilöstövuokrauksen ammattilainen, Citywork.

Iso kiitos Poplatekille hienosta teosta! Lahja on meille erittäin tärkeä ja sillä on suuri merkitys lasten ja nuorten hyvinvoinnille

 Wiveka Kauppila, Lastenklinikan ylihoitaja 

Kauppilan mukaan tarvetta konkreettiselle lahjalle on kosolti. Lastenklinikka hoitaa vuodessa tuhansia lapsia ja nuoria, vastasyntyneistä aina aikuisiän kynnykselle. Lastenklinikan osastoihin lukeutuvat muun muassa lastenkirurgia, lasten taudit ja neurologia, syöpä- ja veritaudit, vastasyntyneiden ja lasten teho-osasto. Avuksi etsittiin juuri Lastenklinikan tarpeisiin sopiva henkilö.

 

– Lastenklinikka on oikeastaan sairaala sairaalan sisällä. Onkin upeaa, että saimme avuksemme henkilön, jolla on sopiva koulutus, kuten lapsi- ja nuoriso-ohjaaja. On tärkeää, että henkilö voi tarpeen mukaan joustavasti liikkua osastolta toiselle ja kohdata lapset tilanteesta riippuen. Olemme hyvin onnellisia siitä, miten viisaasti lahja on päätetty toteuttaa meidän tarpeitamme ajatellen. Tästä iso kiitos Poplatekille ja Jaakko Turuselle, summaa Kauppila.

 

Joululahjan organisoinnista vastannut Turunen kiittää Lastenklinikan henkilökuntaa upeasta työstä. Hänen mukaansa lahja kuvastaa hyvin Poplatekia yrityksenä.

 

– Poplatek on yrityksenä hyvin humaani ja täällä on aidosti välittävä ilmapiiri porukan kesken. Siksi on hienoa, että voimme joululahjana muistaa näin arvokasta ja merkittävää työtä. Kasvottoman lahjoituksen sijaan halusimme auttaa mahdollisimman konkreettisella tavalla. Onneksi se järjestyi näin hienosti, toteaa Turunen.

Hauskoja muistoja ja parhaan ohjelmoinnin palkinto

Poplatek tuki 6.-luokkalaisten matkaa robottiohjelmoinnin SM-kisoihin

Poplatekcrew kasvoi nuorella osaajalla

Aktiivisuus työnhaussa kannattaa

Pilvipalveluita ja piirilevytietokoneita

Poplatek järjesti oman IoT-hackathonin

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.