Lahjaksi hyvää mieltä

Poplatek tukee TYKSin lastenklinikkaa

Poplatekilla päätettiin kääriä pakettiin reilusti hyvää mieltä. Joululahjana palkkasimme Turun yliopistollisen keskussairaalan Lastenklinikalle henkilön, joka käy joka viikko parin tunnin ajan leikkimässä ja lukemassa satuja sairaille lapsille. Sopivan henkilön tehtävään etsii henkilöstövuokrauksen ammattilainen, Citywork.

Iso kiitos Poplatekille hienosta teosta! Lahja on meille erittäin tärkeä ja sillä on suuri merkitys lasten ja nuorten hyvinvoinnille

 Wiveka Kauppila, Lastenklinikan ylihoitaja 

Kauppilan mukaan tarvetta konkreettiselle lahjalle on kosolti. Lastenklinikka hoitaa vuodessa tuhansia lapsia ja nuoria, vastasyntyneistä aina aikuisiän kynnykselle. Lastenklinikan osastoihin lukeutuvat muun muassa lastenkirurgia, lasten taudit ja neurologia, syöpä- ja veritaudit, vastasyntyneiden ja lasten teho-osasto. Avuksi etsittiin juuri Lastenklinikan tarpeisiin sopiva henkilö.

 

– Lastenklinikka on oikeastaan sairaala sairaalan sisällä. Onkin upeaa, että saimme avuksemme henkilön, jolla on sopiva koulutus, kuten lapsi- ja nuoriso-ohjaaja. On tärkeää, että henkilö voi tarpeen mukaan joustavasti liikkua osastolta toiselle ja kohdata lapset tilanteesta riippuen. Olemme hyvin onnellisia siitä, miten viisaasti lahja on päätetty toteuttaa meidän tarpeitamme ajatellen. Tästä iso kiitos Poplatekille ja Jaakko Turuselle, summaa Kauppila.

 

Joululahjan organisoinnista vastannut Turunen kiittää Lastenklinikan henkilökuntaa upeasta työstä. Hänen mukaansa lahja kuvastaa hyvin Poplatekia yrityksenä.

 

– Poplatek on yrityksenä hyvin humaani ja täällä on aidosti välittävä ilmapiiri porukan kesken. Siksi on hienoa, että voimme joululahjana muistaa näin arvokasta ja merkittävää työtä. Kasvottoman lahjoituksen sijaan halusimme auttaa mahdollisimman konkreettisella tavalla. Onneksi se järjestyi näin hienosti, toteaa Turunen.

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

+358 50 328 0046

Hauskoja muistoja ja parhaan ohjelmoinnin palkinto

Poplatek tuki 6.-luokkalaisten matkaa robottiohjelmoinnin SM-kisoihin

Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun eli SYK:in kuudesluokkalaisten muodostama joukkue matkasi robottiohjelmoinnin SM-kisoihin Poplatekin sponsoroimana. Porissa 15.–16.3 järjestetty tapahtuma on osa maailmanlaajuista FIRST LEGO League eli FLL:ää, joka on robottikisa 9–16-vuotiaille nuorille. Yli 250 000 osallistujaa vuosittain keräävä tapahtuma järjestettiin Suomessa nyt toista kertaa.

Poplatekcrew kasvoi nuorella osaajalla

Aktiivisuus työnhaussa kannattaa

Poplatekcrew sai uuden vahvistuksen Hilu-tiimiin. Hämeen ammattikorkeassa opiskeleva Petja kertoo, kuinka hän päätyi joukkoomme ja miten hommat ovat lähteneet sujumaan.

Pilvipalveluita ja piirilevytietokoneita

Poplatek häkkää häkänä uutta

Poplatekin väkeä ahertaa pienen vihreän piirilevytietokoneen ympärillä, josta lähtee johtoja ristiin rastiin. Yksi johto luikertelee suoraan teekeittimeen, perusduunin loistaessa poissaolollaan. IoT-Hackathonissa tiimit heittäytyvät haasteeseen –uuden laitteen koodaamiseen on aikaa yksi päivä.

Tilaa Poplatekin uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kärryillä Poplatekin tapahtumista ja saat tietoa digitalisaation mahdollisuuksista ja menestystarinoista suoraan sähköpostiisi.