Luotettavaa maksamista
yrittäjille ja kauppaketjuille

Hitaat ja hankalat maksutapahtumat kampittavat kaupankäyntiä ja masentavat mieltä. Tarjoa asiakkaillesi sujuvaa maksamista ja luontevaa lisämyyntiä palvelusta tinkimättä. Poplatekin avulla nopeutat kassatyöskentelyä, ehdotat lisämyyntiä, mittaat asiakastyytyväisyyttä ja vahvistat asiakaskokemusta - näppärästi maksupäätteellä!

poplatec-logo-black.png

Maksupäätteet kaikkiin myyntiympäristöihin

img-YomaniML-EN.png

YOMANI ML

Yomani ML on kassajärjestelmiin integroitava ja käytettävyydeltään ylivoimainen maksupääte. Uudessa versiossa on tehokkaampi prosessori, kestävämpi sirulukija ja parempi näyttö.

Katso esite (en) (fi) | Pyydä tarjous

img-YomaniXR-EN.png

YOMANI XR

Yomani XR on kiinteän verkkoyhteyden avulla toimiva laadukas erillispääte. Tunnettu muotoilu ja riittoisa kuittirulla tuovat lisää sujuvuutta myyntiin.

Katso esite (en) (fi) | Pyydä tarjous

img-Yoximo-EN.png

Yoximo

Yoximo on 3G- ja WLAN-yhteydellä toimiva kannettava maksupääte, jota voi käyttää sekä erillispäätteenä että kassajärjestelmiin integroituna.

Katso esite (en) (fi) | Pyydä tarjous

img-spm20-EN.png

SPm20

SPm20 on bluetooth-yhteydellä toimiva kassajärjestelmiin integroitava kannettava maksupääte. Maksupäätteen kätevä koko, helppokäyttöisyys ja nopeus tuovat vauhtia ja varmuutta monipuoliseen myyntiin.

Katso esite (fi) | Pyydä tarjous

img-valina.png

Valina

Uuden sukupolven ratkaisu nopeaan ja mutkattomaan maksamiseen kohteissa, joissa myyjä ei ole paikalla. Valina tekee ostamisen helpoksi esimerkiksi huoltoasemilla, lippuautomaateilla, maksullisilla parkkipaikoilla sekä myyntiautomaateilla kaikkialla maailmassa.

Tuotesivu | Katso esite (en) (fi) | Pyydä tarjous

YOMANI-3G.png

Yomani 3G

Yomani 3G on näppärä maksupääte, jota voi käyttää 3G-mobiiliyhteyden kautta lähes missä tahansa tilassa, myös siellä, missä ei ole saatavilla paikallisverkkoyhteyttä. Päätettä voi käyttää oivallisesti tapahtumissa, joissa 3G-verkko on riittävä. Mobiiliyhteyden lisäksi pääte vaatii vain sähkön.

Tuotesivu

Kattavat maksupäätepalvelut
helposti ja nopeasti

 
MAKSUPÄÄTTEET KAIKKIIN MYYNTIYMPÄRISTÖIHIN   Poplatekin korttimaksupalveluiden toimintavarmuus ja suorituskyky täyttävät alan tiukimmat vaatimukset. Meiltä päätteet myös liikkuvaan ja itsepalvelumyyntiin.

MAKSUPÄÄTTEET KAIKKIIN MYYNTIYMPÄRISTÖIHIN

Poplatekin korttimaksupalveluiden toimintavarmuus ja suorituskyky täyttävät alan tiukimmat vaatimukset. Meiltä päätteet myös liikkuvaan ja itsepalvelumyyntiin.

Reaaliaikainen myynnin seuranta ja raportointi   Poplaview on maksuton korttimaksuliikenteen raportointityökalu. Sen avulla seuraat tilityseriä, maksutapahtumia ja myyntiraportteja valitsemaltasi ajanjaksolta kaikilla päätelaitteilla.

Reaaliaikainen myynnin seuranta ja raportointi

Poplaview on maksuton korttimaksuliikenteen raportointityökalu. Sen avulla seuraat tilityseriä, maksutapahtumia ja myyntiraportteja valitsemaltasi ajanjaksolta kaikilla päätelaitteilla.

Nopeat toimitukset ja vaivaton käyttöönotto   Toimitamme maksupäätteet kaikkialle Suomeen jopa seuraavaksi päiväksi. Maksupääte on käyttövalmis heti, kun se on saanut yhteyden verkkoon.

Nopeat toimitukset ja vaivaton käyttöönotto

Toimitamme maksupäätteet kaikkialle Suomeen jopa seuraavaksi päiväksi. Maksupääte on käyttövalmis heti, kun se on saanut yhteyden verkkoon.

Kattavat maksupäätteiden hallintatyökalut   Poplatekin automaattinen päivityspalvelu takaa, että maksupääteohjelmistosi ja kauppiaskohtaiset parametrit ovat aina ajan tasalla. Käytössäsi on aina uusimmat ominaisuudet.

Kattavat maksupäätteiden hallintatyökalut

Poplatekin automaattinen päivityspalvelu takaa, että maksupääteohjelmistosi ja kauppiaskohtaiset parametrit ovat aina ajan tasalla. Käytössäsi on aina uusimmat ominaisuudet.

API DRIVEN – avoimet rajapinnat   Poplatekin maksupäätteet ovat helposti liitettävissä osaksi nykyaikaisia omnichannel- ja kassaratkaisuja. Ne voidaan kytkeä myös mobiili- tai pilvikassaan.

API DRIVEN – avoimet rajapinnat

Poplatekin maksupäätteet ovat helposti liitettävissä osaksi nykyaikaisia omnichannel- ja kassaratkaisuja. Ne voidaan kytkeä myös mobiili- tai pilvikassaan.

Joustavat lisäarvopalvelut maksupäätteisiin   Happy or not? Isompi ateriakoko? Osta kolme, maksa kaksi! FlexiPOS-sovellus ehdottaa lisämyyntiä, mittaa asiakastyytyväisyyttä ja parantaa asiakaskokemusta suoraan maksupäätteellä.

Joustavat lisäarvopalvelut maksupäätteisiin

Happy or not? Isompi ateriakoko? Osta kolme, maksa kaksi! FlexiPOS-sovellus ehdottaa lisämyyntiä, mittaa asiakastyytyväisyyttä ja parantaa asiakaskokemusta suoraan maksupäätteellä.

poplatec-logo-white.png

Kiinnostuitko maksupäätteistä?


Pyydä tarjous!

Poplatek on kumppani, joka ei jätä pulaan. Teemme maksamisesta turvallista, helppoa ja luotettavaa.

+358 40 456 1313 jaakko.turunen@poplatek.fi