Maksupäätteet

 

Yoximo

Yoximo on 3G- ja WLAN-yhteydellä toimiva kannettava maksupääte, jota voi käyttää sekä erillispäätteenä että kassajärjestelmiin integroituna.

Yomani ML

Yomani ML on kassajärjestelmiin integroitava ja käytettävyydeltään ylivoimainen maksupääte. Uudessa versiossa on tehokkaampi prosessori, kestävämpi sirulukija ja parempi näyttö.

Yomani XR

Yomani XR on kiinteän verkkoyhteyden avulla toimiva laadukas erillispääte. Tunnettu muotoilu ja riittoisa kuittirulla tuovat lisää sujuvuutta myyntiin.


Kysy lisää laitteistamme tai pyydä tarjous:
Jaakko Turunen
jaakko.turunen@poplatek.fi | +358 40 456 13 13


Raportointi ja turvallisuus

raportointi-icon-180.png

Poplaview

Miksi maksaisit omien maksutapahtumiesi seuraamisesta? Meiltä saat maksutta käyttöösi Poplaview'n, jonka avulla hoidat yrityksesi korttimyyntiin liittyvän asiakaspalvelun sekä rahaliikenteen ja myynnin seurannan. Pääset kätevästi seuraamaan tilityseriä, yksittäisiä maksutapahtumia ja myyntiraportteja haluamaltasi ajanjaksolta.

Tapahtumavälitys

Poplatekin korttimaksupalveluiden toimintavarmuus ja suorituskyky täyttävät alan tiukimmatkin vaatimukset. Toimimme luonnollisesti myös Visa- ja Mastercard-korttiyhteisöjen vaatimusten mukaisesti. Maksupalvelumme varmuutta voi seurata reaaliaikaisesti osoitteessa status.poplatek.com.

Maksupääteohjelmisto

Yksinkertainen on kaunista. Poplatekin maksupääte on käyttövalmis heti kun se on saanut yhteyden verkkoon. Hankalia koodeja ei tarvitse muistaa, sillä päätteen käyttöliittymä on selkeä ja helposti oivallettava. Poplatek-maksupäätteet eivät varastoi maksuja, vaan ne lähtevät päätteeltä heti, kun tapahtuma on valmis.

 

Kassaintegraatiot ja verkkomaksut

Jos käytössäsi on kassajärjestelmä, saat myymälääsi vaivattoman ja nopean Yomani ML -maksupäätteen ja Poplatekin maksupalvelun kassaasi integroituna kokonaisuutena. Saat palvelun käyttöösi kanssamme toimivalta, jatkuvasti laajenevalta joukolta kassatoimittajia. Vaikka kassatoimittajasi ei olisikaan jälleenmyyjälistallamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin olemme yhteydessä kassatoimittajaasi!

Kassajärjestelmään integroitavan Yomani ML -maksupäätteen asennus myymälään on vaivatonta – tarvitaan vain yksi USB-johto maksupäätteestä kassaan, jonka kautta pääte saa sekä verkkovirran että yhteyden kassaan ja internetiin. Tyylikkään ja käyttäjäystävällisen maksupäätteen viimeistelee tarvittaessa käytännöllinen asennustolppa.

Useita myyntipisteitä sisältävän maksupäätepalvelun osana saat aina käyttöösi kattavan Poplaview-palvelun, jonka avulla saat helposti näkyviin muun muassa koko ketjuasi tai yksittäistä myymälää koskevan myynnin.

Poplatekin maksupäätepalvelu voidaan liittää myös verkkokauppaan. Tällöin verkkokauppa käyttää Poplatekin turvallista ja käytännöllistä korttimaksulomaketta. Poplaview-palvelussa verkkokauppasi myynti näkyy raportoinnissa omana myyntipisteenään.