Luotettavat FinTech-ratkaisut

Tarjoa asiakkaillesi kitkatonta maksamista

Saumaton maksukokemus syntyy kohderyhmän tuntemisesta. Määrittelemme yhdessä palvelun tavoitteet, käyttäjäprofiilit ja käyttötapaukset. Ennakoimme pullonkaulat ja valitsemme toteutukseen parhaiten soveltuvat maksuratkaisut. Tarkennamme käyttötapauksia ja testaamme useita eri käyttöliittymiä prototyyppien avulla läpi koko projektin.

Räätälöity maksupalvelualusta

Ymmärrämme, että tarpeet ovat yksilöllisiä, eivätkä valmiiksi tuotteistetut palvelut sovi kaikille. Maksupalvelualustamme avulla autamme sinua luomaan asiakkaillesi huippuunsa viritetyn maksuelämyksen. Maksupalvelumme skaalautuu vaivattomasti hyvin suurten verkkokauppojen tarpeisiin. Kun maksujen onnistuminen ruuhka-aikoina on kriittistä,  valitsemamme teknologiat toimivat luotettavasti pitäen asiakastyytyväisyyden korkeana.

Lue lisää

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksaminen on yhä luontevampi osa kuluttajien arkea. Toimiva mobiilisovellus madaltaa ostokynnystä sekä helpottaa ja nopeuttaa koko maksutapahtumaa. Autamme hyödyntämään mobiilimaksamisen mahdollisuudet osana luontevaa palvelukokemusta. Konseptoimme kanssasi uusia palveluita, joiden avulla maksaminen on helppoa ja turvallista. Kehitämme myös jo olemassa oleviin sovelluksiin saumattoman maksukokemuksen.

Verkkomaksut, korttimaksut ja uudet maksutavat

Mutkattomat verkko- ja korttimaksut ovat onnistuneen ostotapahtuman tae. Maksuratkaisujen tulee olla helppokäyttöisiä sekä kuluttajille että palveluntarjoajille. Olemme toteuttaneet Suomen suurimmat verkkomaksuympäristöt sekä tuoneet ensimmäisenä Suomessa Siirto-maksut osaksi maksupalvelua. Tarjoamme sinulle alan sujuvinta maksamista ja autamme hyödyntämään modernit maksutavat. Huomioimme tarpeesi sovittamalla ratkaisut niiden mukaan.

Pankkiyhteydet

Pankkialan uudistukset parantavat kuluttajien asemaa ja tarjoavat myös muille toimijoille mahdollisuuden rakentaa entistä parempia palvelukokonaisuuksia. Uusien tilipohjaisten maksutapojen myötä maksupalveluiden käytöstä saadaan entistä käyttäjäystävällisempää. Olemme toteuttaneet SEPA-pohjaiset pankkiyhteydet kaikkien kotimaisten pankkien palveluihin. Autamme sinua pankki-infran tehokkaassa hyödyntämisessä osana nykyisiä ja uusia palveluita.

3DS Server as a Service

3-D Secure on teknologia, joka mahdollistaa korttien liikkeellelaskijoille kortinhaltijoiden identiteetin tunnistamisen online-korttimaksuissa. Poplatek tarjoaa 3-D Secure 2 -yhteensopivan 3-D Secure Serverin, Software-as-a-Service (SaaS) -palveluna. Tämä malli sallii kauppiaiden, maksupalveluntarjoajien sekä maksutapahtumien vastaanottajien ottaa käyttöön vahva asiakastodennus pienellä vaivalla sekä kilpailukykyisillä kustannuksilla.

Lue lisää

Taloushallinnon integraatiot ja raportit

Sujuvat integraatiot ja yhtenäinen raportointi ovat tehokkaan taloushallinnon kulmakivi. Teemme raportoinnista helppoa ja suoraviivaista. Integroimme maksuratkaisut vaivattomasti taloushallinnon järjestelmiisi sekä autamme automatisoimaan ja tehostamaan sisäisiä prosesseja.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


Uudet maksutavat ja tuotteet

HSL:n korttimaksuominaisuus kasvatti mobiililipun suosiota

Opi lisää

In-app maksamisen lyhyt oppimäärä: Nämä 3 asiaa sinun täytyy tietää

Tulevan vuoden tuulet

5 maksamisen trendiä vuodelle 2019