Luotettavat FinTech-ratkaisut

Tarjoa asiakkaillesi kitkatonta maksamista

Saumaton maksukokemus syntyy kohderyhmän tuntemisesta. Määrittelemme yhdessä palvelun tavoitteet, käyttäjäprofiilit ja käyttötapaukset. Ennakoimme pullonkaulat ja valitsemme toteutukseen parhaiten soveltuvat maksuratkaisut. Tarkennamme käyttötapauksia ja testaamme useita eri käyttöliittymiä prototyyppien avulla läpi koko projektin.

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksaminen on yhä luontevampi osa kuluttajien arkea. Toimiva mobiilisovellus madaltaa ostokynnystä sekä helpottaa ja nopeuttaa koko maksutapahtumaa. Autamme hyödyntämään mobiilimaksamisen mahdollisuudet osana luontevaa palvelukokemusta. Konseptoimme kanssasi uusia palveluita, joiden avulla maksaminen on helppoa ja turvallista. Kehitämme myös jo olemassa oleviin sovelluksiin saumattoman maksukokemuksen.

Verkkomaksut, korttimaksut ja uudet maksutavat

Mutkattomat verkko- ja korttimaksut ovat onnistuneen ostotapahtuman tae. Maksuratkaisujen tulee olla helppokäyttöisiä sekä kuluttajille että palveluntarjoajille. Olemme toteuttaneet Suomen suurimmat verkkomaksuympäristöt sekä tuoneet ensimmäisenä Suomessa Siirto-maksut osaksi maksupalvelua. Tarjoamme sinulle alan sujuvinta maksamista ja autamme hyödyntämään modernit maksutavat. Huomioimme tarpeesi sovittamalla ratkaisut niiden mukaan.

Omnichannel-maksuratkaisut

Luotsaa yrityksesi monikanavaisen maksamisen menestyjäksi. Asiakkaiden ostokäyttäytyminen ja myyntikanavien sirpaloituminen asettavat uusia vaatimuksia eri maksutapojen integroinnille. Saumattoman palvelukokemuksen tarjoaminen edellyttää asiakkaan luotettavaa tunnistamista ja ajantasaista tiedonhallintaa. Asiantuntijoidemme avulla teet asiakkaasi ostokokemuksesta helppoa ja yhdenmukaista kaikissa myyntikanavissa. Tuloksena toimivat ja luotettavat palvelut, joissa asiakas- ja tuotetiedon hallinta on helppoa.

Pankkiyhteydet

Pankkialan uudistukset parantavat kuluttajien asemaa ja tarjoavat myös muille toimijoille mahdollisuuden rakentaa entistä parempia palvelukokonaisuuksia. Uusien tilipohjaisten maksutapojen myötä maksupalveluiden käytöstä saadaan entistä käyttäjäystävällisempää. Olemme toteuttaneet SEPA-pohjaiset pankkiyhteydet kaikkien kotimaisten pankkien palveluihin. Autamme sinua pankki-infran tehokkaassa hyödyntämisessä osana nykyisiä ja uusia palveluita.

Taloushallinnon integraatiot ja raportit

Sujuvat integraatiot ja yhtenäinen raportointi ovat tehokkaan taloushallinnon kulmakivi. Teemme raportoinnista helppoa ja suoraviivaista. Integroimme maksuratkaisut vaivattomasti taloushallinnon järjestelmiisi sekä autamme automatisoimaan ja tehostamaan sisäisiä prosesseja.

Uudet maksutavat ja tuotteet

HSL:n korttimaksuominaisuus kasvatti mobiililipun suosiota

Poplatek tukee HSL:ää uusien maksutapojen ja tuotteiden kehittämisessä. Poplatekin kehittämän korttimaksuominaisuuden myötä sovelluksella tilatut liput voi maksaa operaattorilaskun ohella myös pankki- ja luottokortilla. Uusi ominaisuus sujuvoittaa maksamista ja tuo sovelluksen uusien asiakasryhmien ulottuville.

Veneretki Vuosaareen

Poplatek Paytrip 

Tiistaina 16 hengen joukko raudanlujia maksuliikenteen ammattilaisia jätti tunkkaiset toimistot ja siirtyi nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä Vuosaareen.

Miksi seisoisit kassajonossa, kun voit moshata eturivissä? Hilu on tapahtumasi huolettomin ja nopein maksuranneke! Lue lisää