Valitse luotettava palveluntarjoaja

Kustannussäästöjä suurille verkkokaupoille

Poplatekin maksupalvelualusta yhdistää eri maksutavat ja niiden tarvitseman teknologian helppokäyttöisen ja hyvin dokumentoidun rajapinnan taakse. Asiakkaan on helppoa ja nopeaa ottaa käyttöön Poplatekin tarjoamat maksutavat ja lisätä uusia ominaisuuksia tarpeen mukaan.

 

Palvelu on kustomoitavissa asiakkaan brändin mukaiseksi, kunkin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Loppuasiakkaalle palvelu on helppokäyttöinen sekä intuitiivinen.

 

Isoille yrityksille transaktiopohjainen hinnoittelu nostaa nopeasti kokonaiskustannuksen pilviin. Poplatekin maksupalvelussa on selkeä ja kiinteä kuukausihinta, minkä ansioista järjestelmämme pystyy käsittelemään isotkin transaktiomäärät edullisesti.

 

Integroimme maksupalvelun vaivattomasti asiakkaan taloushallinnon järjestelmiin, sekä autamme automatisoimaan ja tehostamaan sisäisiä prosesseja.

Pitkä historiamme maksamisen parissa on kerryttänyt meille vahvaa osaamista toteuttaa turvallisia ja kustannustehokkaita maksuratkaisuita. Maksupalvelualustaamme käyttää jo kaksi Suomen suurinta verkkokauppaa, ja vuosittain kauttamme kulkeekin maksuja yli 3 miljardin edestä.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


Poplatek Managed PCI Cloud

Uudet maksutavat ja tuotteet

HSL:n korttimaksuominaisuus kasvatti mobiililipun suosiota

Opi lisää

In-app maksamisen lyhyt oppimäärä: Nämä 3 asiaa sinun täytyy tietää