Palvelut ideasta ylläpitoon

Teemme ohjelmistokehityksen menestystarinoita

Palvelemme ohjelmistokehityksessä ideatasolta aina vaativien teknologiaratkaisujen toteutukseen asti. Avullamme pääset visiosta vauhtiin kevyesti, saat nopeasti palautetta ideallesi ja saavutat tuloksia kustannustehokkaasti.

Konseptisuunnittelu

Ohjelmistokehityksen tehtävä on tukea asiakkaan strategiaa ja liiketoimintatavoitteita. Määrittelemme yhdessä ohjelmistoprojektin tavoitteet ja käyttötapaukset. Ennakoimme pullonkaulat ja valitsemme toteutukseen parhaiten sopivat teknologiat. Tarkennamme käyttötapauksia ja testaamme useita eri käyttöliittymiä prototyyppien avulla läpi koko projektin.

Määrittely ja toteutus

Ketterä ohjelmistokehitys takaa onnistuneen lopputuloksen. Käytämme iteratiivista projektimallia, mikä mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan reagoinnin muutoksiin. Moderni ohjelmistoarkkitehtuuri, nykyaikaiset teknologiavalinnat ja automatisoitu testaus takaavat ratkaisuillemme pitkän elinkaaren ja jouhevan jatkokehityksen.

Ohjelmistotestaus

Luotettavuus ja tietoturva kulkevat ohjelmistokehityksessä käsi kädessä. Kattava testaus takaa ohjelmistojemme korkean laadun sekä toimintavarmuuden kriittisissä ympäristöissä. Panostamme merkittävästi myös ohjelmistojemme tietoturvan testaamiseen. Testausprosessimme on pitkälle automatisoitu korkean laadun ja virheettömyyden takaamiseksi.

Käyttöönotto

Uuteen palveluun siirtymisen tulee olla kitkatonta niin asiakkaille kuin henkilöstölle. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat sujuvasta käyttöönotosta, ylläpidosta ja tarvittavista käyttökoulutuksista. Vaiheittainen eteneminen takaa, ettei muutoksesta aiheudu haittaa palvelun käytölle ja liiketoiminnalle.

Ohjelmistoylläpito ja tekninen tuki

DevOps-mallissa ohjelmistokehitys ja järjestelmäylläpito ovat yksissä käsissä. Mallimme parantaa palvelun toimintavarmuutta, alentaa kustannuksia ja mahdollistaa automaation hyödyntämisen ohjelmistokehitysprosessin eri vaiheissa. Toimintatapamme ansiosta ohjelmistojen jatkokehitys on nopeampaa, päivityksiin ei tule katkoksia ja uusia ominaisuuksia saadaan tuotantoon vaikka päivittäin.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää Jukalta!

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

+358 50 328 0046

jukka.nokso-koivisto@poplatek.fi

Tai jätä yhteystietosi meille:


Sähköinen rahaliikenne

Maksamisen digitalisoinnilla potkua Veikkauksen pelikokemukseen

Veikkaus laittaa kaiken peliin asiakaskokemuksen eteen niin automaateilla kuin nettipeleissä. Poplatek on kehittänyt Veikkaukselle ketterämmän maksamisen ratkaisuja eri softajärjestelmistä maksupäätelaitteisiin ja järjestelmäylläpitoon. Homma ei ole ihan helppo, sillä Suomen suurimman rahapeliyhtiön peleissä liikkuu vuosittain yli 500 miljoonan euron edestä maksupäätetapahtumia.

Poplatek työpaikkana

”Meillä koodataan samaan maaliin”

Poplatekilla ei ole tapana puuhailla piilossa. Yhteisöllisyys on ohjelmistokehittäjä Jaakko Siparin mukaan tulosta asioiden jakamisesta ja yhteisestä tekemisestä. Avoin yrityskulttuuri ei ole kuitenkaan yhtä kuin osallistumispakko – täällä saa myös vain koodata.

Polkaise ohjelmistoprojekti vauhtiin - suuntaviivat, tavoitteet ja protyyppi! Lue lisää