Palvelut ideasta ylläpitoon

Teemme ohjelmistokehityksen menestystarinoita

 

Palvelemme ohjelmistokehityksessä ideatasolta aina vaativien teknologiaratkaisujen toteutukseen asti. Avullamme pääset visiosta vauhtiin kevyesti, saat nopeasti palautetta ideallesi ja saavutat tuloksia kustannustehokkaasti.

Konseptisuunnittelu

Ohjelmistokehityksen tehtävä on tukea asiakkaan strategiaa ja liiketoimintatavoitteita. Määrittelemme yhdessä ohjelmistoprojektin tavoitteet ja käyttötapaukset. Ennakoimme pullonkaulat ja valitsemme toteutukseen parhaiten sopivat teknologiat. Tarkennamme käyttötapauksia ja testaamme useita eri käyttöliittymiä prototyyppien avulla läpi koko projektin.

Lue lisää

Määrittely ja toteutus

Ketterä ohjelmistokehitys takaa onnistuneen lopputuloksen. Käytämme iteratiivista projektimallia, mikä mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan reagoinnin muutoksiin. Moderni ohjelmistoarkkitehtuuri, nykyaikaiset teknologiavalinnat ja automatisoitu testaus takaavat ratkaisuillemme pitkän elinkaaren ja jouhevan jatkokehityksen.

Testaus ja jatkuva integraatio

Luotettavuus ja tietoturva kulkevat ohjelmistokehityksessä käsi kädessä. Kattava testaus takaa ohjelmistojemme korkean laadun sekä toimintavarmuuden kriittisissä ympäristöissä. Panostamme merkittävästi myös ohjelmistojemme tietoturvan testaamiseen. Testausprosessimme on pitkälle automatisoitu korkean laadun ja virheettömyyden takaamiseksi.

Käyttöönotto ja migraatio

Uuteen palveluun siirtymisen tulee olla kitkatonta niin asiakkaille kuin henkilöstölle. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat sujuvasta käyttöönotosta, ylläpidosta ja tarvittavista käyttökoulutuksista. Vaiheittainen eteneminen takaa, ettei muutoksesta aiheudu haittaa palvelun käytölle ja liiketoiminnalle.

DevOps-kehitys ja ylläpito

DevOps-mallilla kustannustehokkuutta ja ketteryyttä pilvessä. DevOps-mallissa ohjelmistokehitys ja sovelluksen ylläpito pilvessä ovat yksissä käsissä. Mallimme parantaa palvelujesi toimintavarmuutta, alentaa kustannuksia ja mahdollistaa automaation hyödyntämisen ohjelmistokehitysprosessin eri vaiheissa. Toimintatapamme ansiosta palvelujesi jatkokehitys on nopeampaa, päivityksiin ei tule katkoksia ja uusia ominaisuuksia saadaan tuotantoon vaikka päivittäin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!


Lataa white paper

Leveraging the cloud in software development

Varaa palvelumuotoilun kickstart - Suuntaviivat, tavoitteet ja prototyyppi yhdessä päivässä! Lue lisää >

Konsulttina Veikkauksella

Ohjelmistokehitystä pelaamisen maailmassa