Suunnitelmasta toteutukseen

Hyödyt irti ohjelmistoprojekteista

Päivän mittaisessa ohjelmistopalveluiden Kickstart-työpajassa asetamme yhdessä kanssasi ohjelmistoprojektin tavoitteet ja suuntaviivat sekä konseptoimme tuotteen tai palvelun prototyypin investointipäätöksen tueksi.

 

Työpaja alkaa tarpeen ja mahdollisen ongelman tarkalla kartoituksella. Määritämme yhdessä ratkaisun tärkeimmät käyttötapaukset sekä keskitymme eri käyttäjäryhmien tarpeiden syvälliseen ymmärtämiseen käytettävyyssuunnittelun onnistumisen takaamiseksi.

 

Työpajan tuotoksena kiteytämme konseptin ja projektin vaatimukset selkeiksi dokumenteiksi. Määrittelemme keskeiset käyttötapaukset ja dokumentoimme toteutussuunnitelman sekä teknisen arkkitehtuurin. Annamme koko projektille ja prototyypille alustavan aikataulun sekä työmäärä- ja kustannusarvion.

 

Hinta: 1950 EUR + alv (sis. työpaja, aamupala ja lounas)

Kiinnostuitko?

Kysy lisää Jukalta!

Jukka Nokso-Koivisto

Jukka Nokso-Koivisto

+358 50 328 0046

jukka.nokso-koivisto@poplatek.fi

Tai jätä yhteystietosi meille:


Poplatek työpaikkana

”Meillä koodataan samaan maaliin”

Poplatekilla ei ole tapana puuhailla piilossa. Yhteisöllisyys on ohjelmistokehittäjä Jaakko Siparin mukaan tulosta asioiden jakamisesta ja yhteisestä tekemisestä. Avoin yrityskulttuuri ei ole kuitenkaan yhtä kuin osallistumispakko – täällä saa myös vain koodata.

Koodirakkautta ja nostalgiaa

Demopartyilla mitellään ohjelmointitaidoilla

Miten Commodore Amigalla demoilu tukee koodarin päivätyötä? Tietokoneharrastajien alakulttuurissa luodaan graafisia demoja, joista parhaat palkitaan kansainvälisillä demopartyilla. Kurkkaa myös, millaisella työllä Revision 2016 -tapahtuman Amiga Intro -sarjan voitto tuli kotiin.

Starttaa AWS-pilvipalvelut – käyttötapaukset, konsepti ja tekniset vaatimukset. Lue lisää