OLETKO SINÄ ETSIMÄMME

AWS-ARKKITEHTI?

Oletko AWS-guru tai ainakin kokenut tekijä? Hyvä, sillä tarvitsemme juuri sinut osaksi rautaista AWS-tiimiämme. Meillä pääset oppimaan ja kehittymään entistä kovemmaksi osaajaksi, sopivan rennolla otteella.

 

Työssäsi kehität ja ylläpidät meidän ja asiakkaidemme palveluita, jotka sijaitsevat Amazonin pilvessä. ”Infrastructure as Code” on sinulla vakiintunut tapa ylläpitää pilvi-infraa, ja koodaat kädenkäänteessä infrakoodia tukevan Lambda-funktion, kun näet sellaiselle tarvetta. Ohjelmointikokemuksesi tarjoaa mahdollisuuden ylläpidon lisäksi aktiivisesti kehittää palveluitamme osana kehitystiimiämme. Sinulle on kertynyt kokemusta seuraavista: AWS, Python, Docker, Kubernetes, Terraform, Serverless framework, Linux, tietoturva. Arvostamme myös osaamista muista pilvipalveluista, kuten Google Cloud ja Azure.

 

Tarjoamme joustavuutta, haasteita sekä mahtavat työkaverit.

Liity Poplakcrew’n joukkoon!

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mikko Virtanen

+35850 3543947

mikko.virtanen@poplatek.fi

 

Kiinnostuitko?

Täytä sähköinen hakemus täältä tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen:

careers@poplatek.fi

AWS-Pilvipalvelut

Veikkauksen maksuliikenne siirrettiin Poplatekin pilvipalveluun kolmessa tunnissa

Veikkauksella on helppo hymyillä – rahapeliyhtiön kortti- ja verkkomaksaminen siirrettiin sulavasti Poplatekin ylläpitämään AWS-pilvipalveluun. Migraatioprojektin myötä Poplatek tuottaa Veikkaukselle keskitettyjä maksunvälityspalveluita verkkokauppamaksujen ja 20 400 maksupäätteen korttimaksujen osalta.

Koodarin työkalut

Millä kielillä Poplatekcrew koodaa?

Poplatekilla koodataan samaan maaliin, mutta millä kielillä? Selvitimme tarkemmin, mitä ohjelmointikieliä Poplatekcrew’n jäsenet käyttävät - sekä töissä että vapaa-ajalla.