OLETKO SINÄ ETSIMÄMME

FULLSTACK-OSAAJA?

Tarvitsemme sinua sekä asiakasprojekteihin että Poplatekin omien palveluiden kehitykseen. Tarjoamme vastuullisia rooleja mielenkiintoisista projekteista. Meillä pääset oppimaan uutta ja kehittymään ammattilaisena Poplatekin kokeneen ja kivan porukan kanssa.

 

Tiedät jo, mistä palasista onnistunut ohjelmistoprojekti kasataan. Haluat ymmärtää ja ratkaista asiakkaan ongelmia, ja pystyt toteuttamaan laajojakin kokonaisuuksia yhdessä tiimin kanssa. Jätät jälkeesi kaunista koodia, joka toimii esimerkkinä muille.

 

Osaat toteuttaa selkeitä rajapintoja ja tiedät, että koodikatselmoinnissa tarkistetaan muutakin kuin muotoseikkoja. Et pelkää opetella uusia teknologioita ja osaat valita niistä parhaat käyttöösi. Sinulla on kokemusta useammasta kuin yhdestä seuraavista teknologioista: Java, Node.js, Scala, Kotlin, JavaScript, TypeScript, Python, LUA, Spring, React, React Native, AWS, GCP, Serverless, Docker, tietokannat, Linux.

 

Olet innostunut ja valmis kehittämään osaamistasi kitkattomista maksuratkaisuista, pilvipalveluista, IoT-ratkaisuista tai koneoppimisesta.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mikko Virtanen

+35850 3543947

mikko.virtanen@poplatek.fi

 

Kiinnostuitko?

Täytä sähköinen hakemus täältä tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen:

careers@poplatek.fi

Toimitusjohtajan kynästä

Poplatek täyttää 10 vuotta – Lue meidän tarinamme!

Konsultin näkökulma

Uudistamassa Veikkauksen myyntiä

Tähtitieteilijästä ohjelmistoarkkitehdiksi

Miten tähtitiede auttaa ohjelmistokehityksessä?