OLETKO SINÄ ETSIMÄMME

WEB- TAI FULLSTACK-KEHITTÄJÄ?

Uskot, että web-sivustoja ja mobiilisovelluksia voi käyttää ilman korkeakoulututkintoa – ja olet valmis todistamaan sen. Sytyt siitä, että voit luoda loppukäyttäjille positiivisen fiiliksen.

 

Olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi kitkattomista maksuratkaisuista, pilvipalveluista, esineiden internetistä, koneoppimisesta tai lohkoketjuteknologiasta.

 

Sinua kiinnostavat erityisesti web-teknologiat ja olet toteuttanut käyttöliittymiä JavaScriptillä. Haluat opiskella projekteissa myös tarvittavan määrän palvelinpuolen koodausta (esim. Java), jottei palloa tarvitse pomputella kehittäjältä toiselle ja projektit seiso turhaan. Ainakin osa seuraavista tuntuu tutulta: React, Node.js, Python, Java, Scala, Docker, AWS, Linux.

 

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi guru – tärkeintä on halu ja kyky oppia sekä intohimoinen asenne koodaukseen.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Mikko Virtanen

+35850 3543947

mikko.virtanen@poplatek.fi

 

Kiinnostuitko?

Täytä sähköinen hakemus täältä tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen

careers@poplatek.fi

Firma kasvaa, osaaminen vahvistuu

Kolme uutta kasvoa liittyi Poplatekcrew’n riveihin

Syksyn tuulien puhaltaessa ulkona toimistollammekin puhaltelee uudet ja jännittävät tuulahdukset! Syyskuun aikana meillä aloitti kolme uutta työntekijää, jotka vahvistavat Poplatekin osaamista monella eri osa-alueilla.

Koodarin työkalut

Millä kielillä Poplatekcrew koodaa?

Poplatekilla koodataan samaan maaliin, mutta millä kielillä? Selvitimme tarkemmin, mitä ohjelmointikieliä Poplatekcrew’n jäsenet käyttävät - sekä töissä että vapaa-ajalla.