Yritys

Markkinoiden paras maksukokemus ja tyytyväisimmät asiakkaat

Poplatek_Tilat01.png

Poplatek on suomalainen maksamisen ratkaisuihin erikoistunut palveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia maksamisen palveluita, jotka tekevät maksujen vastaanottamisesta helppoa ja turvallista.
 
Tuotekehitys samassa työympäristössä mahdollistaa mutkattoman kehittämisen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haastamme kankeat mallit, jäyhät toimintatavat ja suljetut ovet! Lupaamme toimia nopeasti, laadukkaasti ja läpinäkyvästi – aina palvelu edellä, koska meille tärkeintä on tuottamamme asiakaskokemus.
  
Poplatek Payments Oy erkaantui syksyllä 2015 omaksi yhtiökseen vuonna 2009 perustetusta Poplatek Oy:stä. Maksupääteasiakkuudet siirtyivät Poplatek Paymentsille ja Poplatek Oy keskittyy projektiasiakkuuksiin. Markkinointinimi Poplatek säilyy edelleen, ja tiiviillä yhteistyöllä voimme yhdistää tuotteistetut maksupäätepalvelut ja asiakaskohtaiset projektitoimitukset.

Toimimme valtakunnallisesti alati laajenevan jälleenmyyjäverkostomme kautta ja maahantuomme Worldlinen maksupäätteitä. Omalla maksupäätepalvelullamme on alan korkeimmat sertifikaatit.

 

Työpaikat

 

Koodaava arkkitehti

Etsimme kokenutta ohjelmistoarkkitehtiä suunnittelemaan ja toteuttamaan vaativia ohjelmistoprojekteja.

Olet iskenyt jalkasi verille riittävän monta kertaa tietääksesi mistä palasista ja osa-alueista onnistunut ohjelmistoprojekti kasataan. Haluat ymmärtää ja ratkaista asiakkaan ongelmia, sekä pystyt itsenäisesti suunnittelemaan laajoja kokonaisuuksia. Arkkitehtinä jätät jälkeesi kaunista koodia joka toimii esimerkkinä muille tiimiläisille. Lisäksi osana tiimiä haluat ohjata muiden työskentelyä, jotta ohjelmistoprojekti etenee jouhevasti maaliinsa. Aiempaa kokemusta sinulla on joistain seuraavista teknologioista: Java, Node.js, Scala, JavaScript, Spring, AWS, Docker, tietokannat, Linux. Verkkoprotokollaosaamisesta on hyötyä työssäsi, ja tiedät että tietoturvan varmistaminen on oleellinen osa onnistunutta ohjelmistoprojektia.

Poplatekissa työskentelet osana kokenutta kehitystiimiä alan huippujen joukossa. Pääset kehittämään osaamistasi vastuullisessa roolissa mielenkiintoisissa projekteissa. Meillä on avoin ja keskusteleva kulttuuri, jossa jokainen osallistuu yrityksen kehittämiseen. Työntekijöihin luotetaan, ja työssä viihtyminen on meille kunnia-asia. Etuina tarjoamme mm. mahdollisuutta opiskella työajalla ja kehittää omaa osaamistaan muutoinkin, ja työkalusi saat valita vapaasti itse. Jalkapallopeliä ei toimistolla valitettavasti ole. Sen sijaan pleikkari löytyy ja haastavampaa viihdettä tarjoaa kevään IoT-hackathon.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen careers@poplatek.fi

 
 

Ajankohtaista