Kumppaneille

Kassatoimittajille

Icon-JSON-G.png
handshake.png

Katso Pilvikassa API:n esite (en) (fi)

 

Kehittäjille

 

Poplatekin teknologia on nykyaikaista, ja arkkitehtuurissa keskeisintä on luotettavuus. Niin maksupäätteen kuin verkkomaksamisenkin rajapinnat on rakennettu siten, että tapahtumia ei pääse hukkumaan virhetilanteissakaan. Kaikki palvelimemme toimivat modernissa, PCI-sertifioidussa pilvipalvelussa. Tärkeät komponentit ja yhteydet ovat kahdennettuja.

Kehitystiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka työskentelevät yhdessä Poplatekin toimistolla. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin ilman hidastavaa byrokratiaa. Kumppanimme keskustelevat suoraan kehittäjiemme kanssa, ilman välikäsiä.

Kassajärjestelmän ja maksupäätteen välinen rajapinta on selkeä JSON-pohjainen JSONPOS API. Protokollaan sisältyy huolellinen virheiden käsittely, jonka ansiosta kaikista tilanteista voidaan toipua hyvin määritellyllä tavalla. Samaa ohjelmistorajapintaa käyttäen voidaan integroida sekä kiinteän pöytäasennuksen Yomani ML ‑maksupäätteitä, että kannettavia Yoximo-maksupäätteitä esimerkiksi ravintolakäyttöön.

Ostotapahtumien tarkasteluun ja tilityserätietojen hakemiseen on tarjolla REST-pohjainen Server API, jonka kautta voi myös suorittaa hyvitykset ja maksujen peruutukset. Tämä mahdollistaa transaktiovarmat ja luotettavat järjestelmäintegraatiot.

Poplaview-palvelu tarjoaa web-käyttöliittymän ostojen ja tilityserien lisäksi maksupäätteiden seurantaan ja raportointiin sekä asiakkaiden hallintaan.

 

 

OTA YHTEYTTÄ KEHITTÄJIIMME:

developers@poplatek.fi
 

Haluatko jälleenmyyjäksi?