Maksupäätteen porsaanreikä on myös maksupäätekehittäjän vastuulla - Poplatekin maksupäätteiden manipulointi käytännössä mahdotonta

Jos maksupäätteessä on haavoittuvuus, väärinkäytöksiltä on vaikea välttyä. Tämä todettiin Itä-Suomessa, jossa paljastui pääsiäisenä ”maksupäätteen manipuloinnin” rikossarja. Maksupäätteen offline-tilan ominaisuutta hyödyntäen huijariporukka onnistui tekemään eri liikkeissä liki 30 000 euron katteettomat ostokset. Poplatekin Product Owner Janne Räsänen kehottaa kauppiaiden ohella myös maksupäätekehittäjiä valppauteen.

Read More

Miehittämätön Valina-pääte - uuden sukupolven ratkaisu mutkattomaan maksamiseen

Poplatekin miehittämätön Valina-maksupääte on uuden sukupolven ratkaisu nopeaan ja mutkattomaan maksamiseen kohteissa, joissa myyjä ei ole paikalla. Se tekee ostamisen helpoksi esimerkiksi huoltoasemilla, lippuautomaateilla, pysäköintiautomaateilla sekä juoma- että muilla myyntiautomaateilla.

Kansainväliset maksu- ja turvallisuusstardardit täyttävä Valina vastaanottaa kaikki elektroniset kortti-, mobiili- ja lähimaksut sekä PIN-koodilla että ilman. Päätteen teknologia perustuu Android-käyttöjärjestelmään

Read More

Poplatekin Spire SPm20 - maksupääte povitaskuun

Pieni on kaunista – ja ennen kaikkea kätevä kantaa mukana! Spire SPm20 -maksupääte on avoimen rajapinnan mPOS-ratkaisu, jonka voit liittää mihin tahansa mobiiliin kassaohjelmaan.

Spire SPm20 on täysiverinen maksupääte. EMV-maksusovellus toimii kokonaan päätteessä, joten kassasovellukseen ja sen käyttämään matkapuhelimeen tai tablettiin ei kohdistu mitään korttitoimialan sertifiointivaatimuksia.

Read More

TIEDOTE: Poplatek laajentaa maksupäätteiden käyttöä

Poplatek Payments on tuonut markkinoille FlexiPOS-ratkaisun, jonka avulla rakennetaan lisäpalveluja Poplatekin maksupäätelaitteisiin – asiakkaan tarpeisiin.

FlexiPOS on koekäytössä ja esittelyssä Shop 2017 Helsinki -tapahtumassa 8.–9.3.2017 Helsingin Messukeskuksessa. 

Poplatek Paymentsin toimitusjohtaja Petri Ahti toteaa, että ratkaisun tärkeä osa on yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävä yhteistyö. 

– Laajennamme olemassa olevia palveluja kassajärjestelmäkumppanien kanssa. FlexiPOS on kassajärjestelmille avoin rajapintaratkaisu, jossa periaatteessa vain mielikuvitus on rajana erityyppisiin myymäläympäristöihin soveltuvien palveluiden luomisessa, Ahti summaa. – Loppuasiakkaan näkökulmasta maksupäätettä hyödynnetään joustavasti ja turvallisesti. Maksaminen on yhtä sujuvaa kuin ennenkin, vaikka mukana ovat lisäpalvelut ja myynnin kehittämiseen liittyviä osia, Ahti jatkaa.

Read More

Pätkiikö yhteys? Nappaa Henrin vinkit yhteysongelmien varalle!

Yoximon osalta saamme aina silloin tällöin yhteydenottoja yhteysongelmista. Tyypillisesti ongelmat johtuvat siitä, että Yoximon käyttämä 3G verkko on heikko juuri siinä kohdassa, missä maksupäätettä käytetään.

Verkon voimakkuudelle emme tietenkään voi mitään, mutta yksi käytännön vinkki on käyttää Yoximon wlan-ominaisuutta oman älypuhelimen avulla. Varsinkin jos oma puhelin on eri operaattorin verkossa tai sen on mahdollista olla yhteydessä johonkin wlan-verkkoon. Kun Yoximoon on kerran määritelty puhelimen jakaman wlan-verkon asetukset, ne on helppo aktivoida aina tarpeen mukaan.

Read More