Poplatekin maksupäätteet kesän yleisötapahtumien tukipilari

Poplatek hallitsee kesätapahtumien maksumarkkinaa jo kolmatta kesää peräkkäin. Se ei ole ihme, sillä kattava maksupäätemallisto yhdistettynä Poplaview-hallintajärjestelmään ja koko järjestelmän joustavuuteen tekee myynnin järjestämisen nopeaksi ja helpoksi.

Read More

Uusi jälleenmyyjäkysely on tulossa - anna palautetta palveluista!

Poplatekin jälleenmyyjille osoitettu asiakastyytyväisyyskysely on pian taas täällä. Kyselyissä saamamme palaute on vaikuttanut muun muassa Poplatekin laitemäärien viisinkertaistumiseen viimeisen kahden vuoden aikana, laitteiden ominaisuuksien kehittymiseen entistä käyttäjälähtöisemmiksi, ja entisestään tiivistyneeseen yhteistyöhön jälleenmyyjiemme kanssa. Nyt on tilaisuus kirittää menoa vieläkin paremmaksi - vastaamalla jälleenmyyjäkyselyyn voit vaikuttaa palveluiden laatuun ja tarjontaan.

Read More

Kauppiaista 93 prosenttia tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä Poplatekin maksupäätepalveluun – helppous, hinta ja toimitusnopeus sinetöivät ostopäätöksen

Poplatek Payments tarjoaa kauppiaille Suomen johtavaa maksupäätepalvelua yhteistyössä jälleenmyyjien kanssa. Tulosten mukaan kauppiaat suosittelisivat maksupäätepalveluitamme kaikille maksupäätteitä, verkkokauppaa, ajanvaraus- tai laskutusjärjestelmää tarvitseville.

Read More

Viive maksupäätteen käyttöönotossa käy kauppiaalle kalliiksi - Poplatekin Maksupääte vartissa -takuu on jälleenmyyjän valttikortti

Kassamagneetti on palveluntarjoaja, joka tarjoaa kauppiaille tilityssopimuksella Poplatekin päätettä ja Bamboran kauppiastunnusta, jotka yhdessä mahdollistavat myynnin aloittamisen niin rivakasti, ettei haastajaa löydy. Poplatekin vuodenvaihteessa lanseeraama uusi maksupääte vartissa -toiminto oli toivottu lisä Poplatekin palveluntarjoajille.

Read More

Poplaview´n uudet ominaisuudet -webinaari

Uudistunut tilauskäyttöliittymä sekä entistä kattavampi Irrota ja liitä -toiminto – Poplaview’n uudet ominaisuudet tekevät asiakkaiden ja maksupäätteiden hallinnasta entistäkin sujuvampaa. Ota uudet ominaisuudet haltuun, ja kurkkaa Poplatekin myyntijohtaja Jaakko Turusen webinaari aiheesta.

Lue lisää Poplaview’n uudistuksesta ja Irrota ja liitä –toiminnosta.

 

Linkki Poplaview’n uudistus:

https://www.poplatek.fi/payments/uutisia/poplaview-uudet-ominaisuudet

Irrota ja liitä:

https://www.poplatek.fi/payments/uutisia/maksupaatteen-irrotus-ja-liitos-vartissa