Maksupäätteen porsaanreikä on myös maksupäätekehittäjän vastuulla - Poplatekin maksupäätteiden manipulointi käytännössä mahdotonta

Jos maksupäätteessä on haavoittuvuus, väärinkäytöksiltä on vaikea välttyä. Tämä todettiin Itä-Suomessa, jossa paljastui pääsiäisenä ”maksupäätteen manipuloinnin” rikossarja. Maksupäätteen offline-tilan ominaisuutta hyödyntäen huijariporukka onnistui tekemään eri liikkeissä liki 30 000 euron katteettomat ostokset. Poplatekin Product Owner Janne Räsänen kehottaa kauppiaiden ohella myös maksupäätekehittäjiä valppauteen.

Read More

Miehittämätön Valina-pääte - uuden sukupolven ratkaisu mutkattomaan maksamiseen

Poplatekin miehittämätön Valina-maksupääte on uuden sukupolven ratkaisu nopeaan ja mutkattomaan maksamiseen kohteissa, joissa myyjä ei ole paikalla. Se tekee ostamisen helpoksi esimerkiksi huoltoasemilla, lippuautomaateilla, pysäköintiautomaateilla sekä juoma- että muilla myyntiautomaateilla.

Kansainväliset maksu- ja turvallisuusstardardit täyttävä Valina vastaanottaa kaikki elektroniset kortti-, mobiili- ja lähimaksut sekä PIN-koodilla että ilman. Päätteen teknologia perustuu Android-käyttöjärjestelmään

Read More

Poplatekin Spire SPm20 - maksupääte povitaskuun

Pieni on kaunista – ja ennen kaikkea kätevä kantaa mukana! Spire SPm20 -maksupääte on avoimen rajapinnan mPOS-ratkaisu, jonka voit liittää mihin tahansa mobiiliin kassaohjelmaan.

Spire SPm20 on täysiverinen maksupääte. EMV-maksusovellus toimii kokonaan päätteessä, joten kassasovellukseen ja sen käyttämään matkapuhelimeen tai tablettiin ei kohdistu mitään korttitoimialan sertifiointivaatimuksia.

Read More

TIEDOTE: Poplatek laajentaa maksupäätteiden käyttöä

Poplatek Payments on tuonut markkinoille FlexiPOS-ratkaisun, jonka avulla rakennetaan lisäpalveluja Poplatekin maksupäätelaitteisiin – asiakkaan tarpeisiin.

FlexiPOS on koekäytössä ja esittelyssä Shop 2017 Helsinki -tapahtumassa 8.–9.3.2017 Helsingin Messukeskuksessa. 

Poplatek Paymentsin toimitusjohtaja Petri Ahti toteaa, että ratkaisun tärkeä osa on yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävä yhteistyö. 

– Laajennamme olemassa olevia palveluja kassajärjestelmäkumppanien kanssa. FlexiPOS on kassajärjestelmille avoin rajapintaratkaisu, jossa periaatteessa vain mielikuvitus on rajana erityyppisiin myymäläympäristöihin soveltuvien palveluiden luomisessa, Ahti summaa. – Loppuasiakkaan näkökulmasta maksupäätettä hyödynnetään joustavasti ja turvallisesti. Maksaminen on yhtä sujuvaa kuin ennenkin, vaikka mukana ovat lisäpalvelut ja myynnin kehittämiseen liittyviä osia, Ahti jatkaa.

Read More