Poplatek takaa turvalliset maksupalvelut

Kansallista tietoturvapäivää vietettiin tänä vuonna 7. päivä helmikuuta. Tietoturvan merkitys niin yrityksille kuin tavalliselle kansalaiselle on kasvanut entisestään, sillä hakkeroinnit ja datavuotojen määrät ovat lisääntyneet. Maksupalvelukumppania valittaessa kannattaakin varmistaa, että maksupääteratkaisu on PCI DSS -standardin vaatimusten mukainen. Poplatekin korttimaksupalveluiden turvallisuus ja suorituskyky täyttävät alan tiukimmatkin vaatimukset.

PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) on maksukorttialan turvallisuusstandardi, joka koskee kaikkia korttimaksuja vastaanottavia ja maksukorttitietoa käsitteleviä palveluntarjoajia.

PCI-sertifioituna toimijana Poplatek seuraa aktiivisesti alansa tietoturvatrendejä ja huomioi kehitystyössä standardiin tulevat vaatimukset jo ennen kuin niiden käyttöä edellytetään, vakuuttaa Poplatekilta Dan Forsberg, Lead Consultant, Security & Cloud Services.

ANNA KASSAKONEEN LAULAA, MAKSUPÄÄTE HOITAA PÄIVITYKSET

Poplatekin maksukorttipalvelua voi käyttää luottavaisin mielin, sillä korttidata kryptataan kahdella eri salauksella. Myös maksupäätteiden automaattinen päivitys takaa sen, että uusimmat tietoturvaominaisuudet löytyvät Poplatekin laitteista aina. Kauppias voi rauhassa keskittyä olennaiseen eli myyntiin.

Tietoturvan ylläpidossa käytämme automaattisia ohjelmistokehitysprosesseja ja työkaluja, kertoo Forsberg. Automaation huolehtiessa päivityksistä manuaaliset työvaiheet jäävät pois ja samalla virheiden mahdollisuus pienenee.

Turvallisten maksupäätteiden mukana kauppias saa ilmaisen Poplaview-raportointityökalun, jonka avulla voi seurata helposti yrityksen myyntiä ja rahaliikennettä. Poplaview’sta voi mm. tarkistaa myös maksupäätteiden fyysisen sijainnin ja samalla varmistua, ettei niitä ole joutunut vääriin käsiin.

PILVIPALVELUIDEN MERSULLA PARASTA TIETOTURVAA MAKSURATKAISUILLE

Poplatekin maksuratkaisujen alustana toimii Amazon Web Services (AWS) -pilvipalvelu, joka tarjoaa säilytettävälle datalle parhaan mahdollisen tietoturvan. AWS:n avulla pystytään myös suojautumaan hyvin mm. palvelunestohyökkäyksiltä.

Erityisesti ketjukauppiaille on tärkeää, ettei koko yrityksen maksuliikenne pysähdy verkkohyökkäyksen takia. Tietoturvaa ajatellen AWS onkin oikea pilvipalveluiden Mersu, Forsberg luonnehtii.

Hyödyntäen vankkaa AWS- ja tietoturvaosaamista sekä seuraamalla aktiivisesti alan kehitystä Poplatekin ketterä tuotekehitystiimi pystyy tuomaan maksuratkaisuihin nopeasti uusia tietoturvaominaisuuksia, jotta maksaminen olisi aina helppoa ja turvallista.

Lue lisää Poplatekin maksupäätteistä ja Poplaview-palvelusta!