Miehittämätön Valina-pääte - uuden sukupolven ratkaisu mutkattomaan maksamiseen

Poplatekin miehittämätön Valina-maksupääte on uuden sukupolven ratkaisu nopeaan ja mutkattomaan maksamiseen kohteissa, joissa myyjä ei ole paikalla. Se tekee ostamisen helpoksi esimerkiksi huoltoasemilla, lippuautomaateilla, pysäköintiautomaateilla sekä juoma- että muilla myyntiautomaateilla.

Kansainväliset maksu- ja turvallisuusstandardit täyttävä Valina vastaanottaa kaikki elektroniset kortti-, mobiili- ja lähimaksut sekä PIN-koodilla että ilman. Päätteen teknologia perustuu Android-käyttöjärjestelmään. Samaan päätteeseen on integroituna siru-, magneetti ja NFC-lukijat. Kompakti laite on helppo asentaa pieneen tilaan ja se on integroitavissa yleisimpiin automaatteihin.

Kiinnostuitko? Tule katsomaan Valina-demoa Shop 2017 -tapahtumaan Helsingin messukeskukseen. Löydät meidänt osastolta 5b19

Lisätiedot:
Jaakko Turunen, myyntijohtaja, Poplatek Payments
p. 040 456 1313

Poplatek Valina maksupääte