Masterpass kasvattaa myyntiä – Poplatek tuo uuden maksutavan Suomen suurimpien verkkokauppojen käyttöön

Mastercardin kehittämä Masterpass on moderni digilompakko sujuvaan ja turvalliseen maksamiseen. Kauppiaalle Masterpass kasvattaa helppokäyttöisyydellään loppuun asti vietyjen maksutapahtumien määrää. Kuluttajalle Masterpass tarjoaa nopean ja huolettoman tavan maksaa oman pankkisovelluksen sisällä ympäri maailman. Poplatek tuo ensimmäisten maksupalveluntarjoajien joukossa uuden maksuvaihtoehdon suomalaisten kauppiaiden ulottuville
– verkossa, mobiilissa ja kivijalassa.  

 

 

– Poplatekin erinomaisen teknisen toteutuksen ansiosta suomalaisten kauppiaiden on hyvin helppoa ottaa Masterpass käyttöön, toteaa Mastercardin digitaalisen kehityksen johtaja Mats Taraldsson.

Poplatek Paymentsin toimitusjohtaja Petri Ahdin mukaan uusi maksuvaihtoehto tuo merkittäviä etuja suomalaisille kauppiaille ja kuluttajille.

– Digilompakko on korttimaksamisen sujuvampi muoto. Masterpass mahdollistaaerittäin kätevät korttimaksut, jotka Poplatekin toteuttamana on helppo valjastaa käyttöön verkko- ja mobiilikaupassa sekä kivijalassa Poplatekin maksupäätteillä, summaa Ahti. 

Masterpass nopeuttaa ostotapahtumia turvallisuudesta tinkimättä

Masterpassin helppokäyttöisyys ja nopeus perustuu siihen, että käyttöönoton jälkeen asiakkaan ei enää tarvitse toistuvasti syöttää korttitietoja saati naputella osoite- ja yhteystietoja – kaikki on valmiiksi talletettu omaan digilompakkoon.

– Maksun hetkellä riittää, että asiakas valitsee haluamansa kortin Masterpass-digilompakosta ja hyväksyy toimitusosoitteen. Kaikki tapahtuu muutamalla klikkauksella, sanoo Taraldsson.

Pankin mobiilisovelluksen sisällä toimiva Masterpass myös parantaa verkko- ja mobiiliostosten turvallisuutta sekä asiakkaan että kauppiaan näkökulmasta.

– Digilompakko pitää henkilökohtaiset korttitiedot tallessa, eivätkä maksutiedot suotta siirry myyjälle maksun aikana. Masterpass-maksu on myös kauppiaalle huolettomampi tapa vastaanottaa maksuja, sillä korttiasiakkaan henkilöllisyys on varmistettu Mastercardin kautta, kiteyttää Ahti.

Masterpass-palvelu vaivattomasti Poplatekilta

Helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden myötä Masterpassin odotetaan kasvattavan verkko- ja mobiiliostosten suosiota uusiin lukemiin Suomessa ja kansainvälisesti. Maailmalla suuren suosion kerännyt Masterpass on julkaistu jo 37 maassa, ja yli 340 000 kauppiasta vastaanottaa Masterpass-maksuja. Poplatek vahvistaa ratkaisullaan suomalaiskauppiaiden jalansijaa erityisesti monikanavaisen maksamisen tarpeissa.

– Masterpass-palvelu sopii erinomaisesti kauppiaille, jotka vastaanottavat maksuja useissa eri kanavissa. Helposti ja nopeasti verkkokauppaan integroitava maksuvaihtoehto takaa asiakkaalle saumattoman maksukokemuksen, ja tuo kaikki Masterpassin edut yhdellä kertaa kauppiaan käyttöön, summaa Ahti.

Uusi maksuvaihtoehto lanseerattiin Suomen markkinoille keväällä 2017. Poplatekilla ja  Mastercardilla valmistaudutaan innolla Masterpassin käyttöönoton kasvattamiseen.

– Mastercardin tavoitteena on tehdä ostokokemuksesta digitaalisen maksamisen avulla mahdollisimman turvallinen ja helppo. Masterpass digitaalisena maksualustana on suunnattu vastaamaan tähän tarpeeseen nyt ja tulevina vuosina. Poplatek on meille tärkeä kumppani, ja läheinen yhteistyö tukee tavoitteitamme myös jatkossa, summaa Taraldsson.


Kauppias, valjasta Masterpass käyttöösi ensimmäisten joukossa ja vastaanota maksuja sujuvasti verkossa, mobiilissa ja kivijalassa! Poplatekilta tilaat helposti koko toteutuksen – Masterpass-palvelusta maksupäätteisiin.