HENRI TAKLAA MAKSAMISEN PULMAT - OTA MAKSUPÄÄTTEEN IRROTA / LIITÄ -OMINAISUUS HALTUUn

Kesän tullen kausipäätteitä liikkuu paljon. Onneksi tänä kesänä Poplaview-palvelussa on jo käytössä irrota / liitä -ominaisuus. Ominaisuutta kannattaa hyödyntää erityisesti silloin, jos maksupäätteet tulevat käyttöön Jälleenmyyjän omasta varastosta.

 

Tarkista offline-tapahtumat ennen maksupäätteen irrotusta

Irrota-toiminto löytyy kauppiaan myyntipisteen alta, kohdasta “Kauppias - tiedot - myyntipisteet”. Aktiivisen maksupäätteen kohdalla on “Irrota”-painike. Sitä painamalla maksupääte irtoaa Poplatekin maksupäätepalvelusta eli palvelu sulkeutuu. Muistathan tarkistaa mahdolliset offline-tapahtumat aina ennen kuin irrotat maksupäätteen. Tarkastus tapahtuu buuttaamalla maksupääte. Jos offline-tapahtumia on maksupäätteessä, laite kertoo sen. Tällöin laite tulee kytkeä verkkoon, että maksutapahtumat pääsevät purkautumaan. Mikäli maksupäätteessä ei ole offline-tapahtumia, ei laite ilmoita mitään.

Poplatekin Supportilta kausipäätteet nopeasti

Maksupäätteen liittäminen uuteen asiakkaaseen tapahtuu samassa kohdassa. Mikäli laitetta ei ole Jälleenmyyjän varastossa, se lähetetään asiakkaalle Poplatekilta. Liittäessäsi Poplatekilta lähetettyä maksupäätettä muistathan ilmoittaa kohdassa “Laskutus”, haluatko ostaa vai vuokrata maksupäätteen.

Kesä on meille kaikille kiireistä aikaa. Pidetään hymy huulilla ja mieli keveänä! :)