PAUKKUJA POPLAVIEW´HUN - UUDET OMINAISUUDET JULKI

 

Poplaview’n kehitys on taas päässyt vauhtiin ja uusia ominaisuuksia ilmestyy useita. Nyt Poplaview’stä löytyvät uudistukset ovat pieniä mutta paljon kysyttyjä Jälleenmyyjää helpottavia ominaisuuksia.

Poplaview’n uusissa ominaisuuksissa on mm. helpotettu sopimusten, maksupääteluettelojen ja laitelistojen selausta ja käyttöä. Lisääkin on tulossa ja niiden osalta haluamme myös kysyä mielipidettäsi.

Poplaview-palvelusta löytyvät nyt nämä uudet ominaisuudet:

- “Kanava” on saanut uuden nimen, “Jälleenmyyjä”

-  Vanhojen tilausten ja sopimusten tarkastelu. Nämä sopimukset voi nyt myös tulostaa tarvittaessa uudelleen. Tämä toiminto löytyy kohdasta “Tilaukset” rastittamallakohta “Myös vanhat tilaukset”. Listaus vanhoista tilauksista on järjestetty niin, että uusin näkyy ensin.

- Asiakkaan tiedoissa olevaa maksupääteluetteloa on päivitetty siten, että ylimpänä näkyvät käytössä olevat (maksupäätepalveluun liitetyt) päätteet. Liittämättömät päätteet näkyvät viimeisinä.

- Laitelista on järjestetty uudelleen. Listaus on nyt kauppiaan mukaan aakkosjärjestyksessä. Hakuominaisuutta voi käyttää tietyn kauppiaan tai laitteen etsimiseen.

- Jälleenmyyjän tukisivulla on myös uutta materiaalia. Sieltä löytyy linkki Poplatekin uutiskirjeisiin. Ohjeet logoa varten löytyvät Drivesta kohdasta maksupäätteet.

- Mikäli laite on ollut offline tilassa, kun maksu on tehty, niin nyt “Tapahtumat” kohdassa näkyy tapahtuman oikea aikaleima eikä se aika jolloin tapahtuma on siirtynyt Poplatekin maksupäätepalveluun.

- Poplaviewin sisäänkirjautumissivun ulkoasu on uudistunut.

- Kauppiaille esiteltävän Poplaviewdemon salasana on vaihdettu, jos tarvitset uuden tilaathan se osoitteesta sales@poplatek.fi

- Tapahtumien tilakenttään on tehty informatiivisemmaksi. Tapahtuman selityksenä on sama teksti kuin maksupäätteellä. Esimerkiksi "Tapahtuma keskeytetty" -> "Kortti poistettu kesken tapahtuman, asiakas tai kassa on keskeyttänyt tapahtuman, tai tapahtuma on kestänyt liian kauan"