Juhlaväki täytti Poplatekin uudistetut tilat

Tuparit_uutiset.jpg

Poplatekin uudistetut tilat korkattiin käyttöön 21.9. tupareissa, jossa hyvä tunnelma, maittavat tarjoilut ja menevät maksuratkaisut sävyttivät juhlaa. Pääkaupunkiseudun ohella meillä oli ilo kestitä vieraita Tamperetta, Turkua ja aina kaukaisinta Mikkeliä myöten. Kyseessä olikin ensimmäinen kerta, kun merkittävä osa Poplatekin jälleenmyyjistä oli koolla saman katon alla.

– Illassa parasta oli ehdottomasti tunnelma. Meitä oli täällä parhaimmillaan lähes sata ja siitä huolimatta tunnelma oli lämmin ja välitön. Erityisen ilahduttavaa oli huomata kuinka jälleenmyyjät löysivät uusia kontakteja, toteaa Poplatekin myyntijohtaja Jaakko Turunen.

Hyviä kohtaamisia ja hilpeää fiilistä

Isäntäväen ohella illan viihdepuolesta vastasivat maksamisen uutuustuotteet, joihin moni pääsi tupareissa tutustumaan ensimmäistä kertaa. Näppärä Hilu-maksuranneke ja mobiilin mPOS-myynnin mahdollistava Spire SPm20 -maksupääte herättivät innostunutta keskustelua ja kirvoittivat runsaasti ideoita tulevia käyttökohteita ajatellen. Illan aikana päästiin myös kokemaan vauhdin hurmaa autoradalla sekä vierailemaan virtuaalitodellisuudessa vr-lasien avulla. 

Iso kiitos kaikille tupareihin osallistuneille!