Viive maksupäätteen käyttöönotossa käy kauppiaalle kalliiksi - Poplatekin Maksupääte vartissa -takuu on jälleenmyyjän valttikortti

Poplatekin Poplaview-palvelussa maksupäätteen voi avata tai sulkea vartissa. Kauppiaille ennätysnopea käyttöönotto turvaa ja vauhdittaa myyntiä. Poplatekin palveluntarjoajille nopeus puolestaan tuo työhön joustavuutta. 

 

15min-kuva-01.png

 

Kassamagneetti on palveluntarjoaja, joka tarjoaa kauppiaille tilityssopimuksella Poplatekin päätettä ja Bamboran kauppiastunnusta, jotka yhdessä mahdollistavat myynnin aloittamisen niin rivakasti, ettei haastajaa löydy. Poplatekin vuodenvaihteessa lanseeraama uusi maksupääte vartissa -toiminto oli toivottu lisä Poplatekin palveluntarjoajille. 

-  Tämä on ollut niin huippu juttu, ettei oikein edes muista aikaa ennen. Palvelu hyödyttää sekä uusia että nykyisiä kauppiaita. Esimerkiksi vaihtolaitteen saa nyt todella nopeasti käyttöön, kertoo Kassamagneetin maksupääteasiantuntija Kima Luoma.


Maksupääte ajoissa myös mattimyöhäisille - ja myynti käyntiin

Välillä asiakkaat havahtuvat hankkimaan maksupäätteen liian myöhään. Esimerkiksi uuden liikkeen avajaiset saattavat siintää jo aivan nurkan takana. Jos korttimaksupäätettä ei saada ajallaan käyttöön, voi yrittäjä menettää lyhyessä ajassa paljon rahaa - silloin on tärkeää tarjota luotettavia ratkaisuja nopeasti.  

- Muilta toimijoilta ei ole toivoakaan saada käyttövalmista pakettia näin nopeasti. Poplatekin palveluntarjoajat voivat toimittaa maksupäätteen takuulla aina seuraavaksi aamuksi, mutta muilta toimijoilta tilattaessa maksupääte tulee perille 1-4 päivän viiveellä, riippuen varaston tilanteesta. Pisimmillään toimitus saattaa muilla toimijoilla venyä jopa pariin viikkoon, Kima kertoo. 

Nopeus on palveluntarjoajille valttia: uusia asiakkaita on hakeutunut Kassamagneetin puheille kuultuaan miten nopeasti uuden maksupäätteen saa käyttöön. Nykyisille asiakkaille maksupäätteen nopeasta aktivoinnista on hyötyä erityisesti silloin kun jo olemassa oleva laite hajoaa. 

- Esimerkiksi ravintola-alalla päätteet kastuvat railakkaalla tahdilla. Kiireisessä myynnissä uusi pääte pitää saada rikki menneen tilalle heti, kertoo Kassamagneetin toinen maksupääteasiantuntija Kirsi Andström.

Tietoturvallisuus ja kätevyys samassa paketissa 

Vaikka laite pystytään ottamaan käyttöön nopealla aikataululla, ollaan tietoturvallisuuden kanssa yhtä tarkkoja kuin aina. Tarvittavat tiedot kerätään huolella, eikä asiakkaalta edellytetä esimerkiksi henkilötunnuksen loppuosan kertomista. Muutenkin asiakkaita neuvotaan ja opastetaan tietoturvallisuuden suhteen. 

Uuden järjestelmän myötä tietojen saattaminen Poplaview'n rekisteriin on Kassamagneetin mimmien mielestä helpottanut palveluntarjoajien työtä ja tuonut siihen joustavuutta. 

- Ennen palveluntarjoajien piti laittaa asiaan eteenpäin ja varmistella tilannetta. Nyt tiedot menevät automaattisesti eteenpäin, kunhan sopimus on hyväksytty. Tiedämme milloin ja mitä tapahtuu, eikä tarvitse kysellä perään, Kima kertoo tyytyväisenä. 

Poplatekin maksupääterekisteri päivittyy 24/7 aina 15 minuutin välein. Tasalta, vartin yli, puolelta ja 15 minuuttia vailla. Mikäli maksupääte aktivoidaan Poplaview'ssä esimerkiksi klo 13.12, se on aktiivinen ja valmis käytettäväksi 13.15. Uudelleenkäynnistä maksupääte, jotta se saa oikeat päivitykset ja sen jälkeen laite on käyttövalmis.