Maksupäätteen irrotus ja liitos vartissa!

Aina kannattaa olla ensimmäinen. Siksi tarjoamme ensimmäisenä Poplaview-palvelussa
mahdollisuuden avata ja sulkea maksupäätteitä vartissa – mihin vuorokauden aikaan tahansa

 

Vaaka_maksupaate_irrotus_liitos.jpg

 

Tässä vaiheessa tämä ominaisuus mahdollistaa olemassa olevien kauppiaiden palvelemisen esimerkiksi vaihtolaitetapauksissa tai uusien päätteiden osalta. Irrota ja liitä -toiminto löytyy edelleenkin tutulta paikalta Poplaview’ssä, kauppiaan toimipisteiden alta. 

Aktivoi maksupääte minuuteissa ja käynnistä laite uudelleen

Poplatekin maksupääterekisteri päivittyy 24/7 aina 15 minuutin välein. Tasalta, vartin yli, puolelta ja 15 minuuttia vailla. Mikäli maksupääte aktivoidaan Poplaviewissä esimerkiksi klo 13.12, se on aktiivinen ja valmis käytettäväksi 13.17. Buuttaa maksupääte, jotta se saa oikeat päivitykset ja sen jälkeen laite on käyttövalmis.

Aktivoinnin yhteydessä tarkista myös, että asiakkaan tiedot ovat oikein. Mahdolliset laitteella olevat offline-tapahtumat ohjautuvat oikealle kauppiaalle vaikka pääte aktivoidaan toiselle kauppiaalle.

Mikäli kyseessä on vaihtolaite, muista kirjoittaa tieto siitä laskutukselle, kun liität uuden laitteen. Näin säästytään ylimääräisiltä avausmaksuilta.

Pian myös asiakkuuksien perustaminen automaattiseksi

Kevään mittaan myös uusien asiakkuuksien perustaminen muuttuu automaattiseksi. Nyt tilaukset tarkistetaan vielä manuaalisesti, esimerkiksi väärien kauppiastunnusten varalta.

Mikäli pääte ei aktivoidu 30 minuutin sisällä liitoksesta, ole yhteydessä asiakaspalveluun.