MPOS-MARKKINOILLE VAUHTIA – POPLATEK TUO LIIKKUVAAN MYYNTIIN KAIVATUN RATKAISUN

Kukapa ei hyötyisi povitaskuun sopivasta ja mobiililaitteella käytettävästä maksupäätteestä? Poplatekin uusi Spire SPm20 -maksupääte tuo mPOS-myynnin edut kaikkien kauppiaiden ulottuville liikevaihtoon katsomatta.

Kätevä koko, helppokäyttöisyys ja nopeus ovat mPOS (mobile point of sale) -myynnin ehdottomia etuja, joista tähän mennessä ovat päässeet nauttimaan vain harvat yritykset. Poplatekin avoimen rajapinnan mPOS-ratkaisu avaa mobiilin korttimyynnin mahdollisuudet kaikille kauppiaille.

– Kauppiaat saavat vihdoin mPOS-maksupäätteen, joka on mahdollista integroida mihin tahansa mobiiliin kassaohjelmaan. mPOS-myynnistä tulee kannattavaa, kun kauppiaat voivat valita Poplatekin kumppaneista haluamansa kassajärjestelmän ja korttitilittäjän, yhden toimijan tarjoaman paketin sijaan, summaa Poplatek Paymentsin toimitusjohtaja Petri Ahti.

Sujuva pop up -myynti ja liikkuvat myyntipisteet kaupan ketjuille

Kyseessä on merkittävä muutos nykytilanteeseen, sillä markkinoilla on tähän mennessä toiminut vain yksi mPOS-toimittaja, ruotsalainen iZettle. Nykytarjonnan myötä mPOS-myynti on vakiintunut lähinnä mikroyrittäjien ja torikauppiaiden käyttöön. Jatkossa moderni mobiilin kassajärjestelmän ja maksupäätteen kombo mukautuu entistä paremmin eri kauppiaiden tarpeisiin ja tukee liiketoiminnan kasvua.

– Liikkuva ja nopea myynti on tätä päivää. Kevyt ja näppärä mobiililaite mahdollistaa pop up -myynnin ja liikkuvat myyntipisteet myös kaupan ketjuille, toteaa Ahti.


Kiinnostuitko? Spire SPm20 -maksupääte on saatavilla syksystä 2017 alkaen. Lisätietoja ja yhteydenotot: jaakko.turunen@poplatek.fi