Muistilista maksupäätteiden kesäkäyttöön

Lähestyvästä kesästä kertoo pidentyvä valoisa aika ja sekös saa kesätapahtumien valmistelut vauhtiin. Poplatekin maksupäätteet matkaavat tuttuun tapaan lähes kaikille Suomen tunnetuimmille festareille sekä lukemattomiin muihin kesätapahtumiin ympäri Suomen.

Kokosimme kesäkiireitäsi varten muistilistan maksupäätteiden jouhevaan käyttöön.

kesa_yoximo_1.jpg

Tilaa kesän maksupäätteet ajoissa

1)    Varmista rennompi kesäfiilis ja tilaa maksupäätteesi ajoissa. Kesäruuhkiemme vuoksi suosittelemme tiedustelemaan varastomme tilannetta ennen asiakkaalle myymistä. Kymmenien maksupäätteiden tilauksissa on hyvä kysellä varastotilannetta viimeistään nyt. Mitä suuremman määrän tilaat, sitä aikaisemmin tilaus kannattaa tehdä. 

Varaa aikaa maksupäätteen käyttöönottoon

2)    Rauhoita kesäkauden avaus ja varaa aikaa laitteen käyttöönottoon. Erityisesti aikaisemmin käytettyjen maksupäätteiden tietojen päivittyminen voi vaatia parikin uudelleenkäynnistämistä sekä testioston. Maksupäätteen menun kautta voit tarkistaa, että tiedot ovat oikein. Uudelleenkäynnistyminen vie aikaa muutaman minuutin, mutta kannettavilla 3G-mobiiliyhteyden Yoximo-maksupäätteillä se saattaa kestää jopa vartin.

Pidä maksupäätteestäsi huolta

3)    Muista pitää laitteestasi huolta menon ja meiningin keskellä! Säilytä vuokramaksupäätteiden alkuperäinen pakkaus ja lisäosat hyvässä tallessa palautusta varten. Puhdista laite ja tarkista sen toimivuus, kun otat maksupäätteen käyttöön. Käytön aikana voit esimerkiksi suojata maksupäätteen näyttöruudun kulumiselta tilapäisellä teipillä tai kalvolla.


Ilmoita meille ongelmista mahdollisimman pian

4)    Yllättävien haasteiden sattuessa ota meihin yhteys mahdollisimman nopeasti. Suosittelemme ensin lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen support@poplatek.fi ja tarvittaessa soittamaan sen jälkeen. Ilmoita viestissä selkeästi laitteesi mac-tunniste sekä laitteessa ilmennyt vika. Vioittuneet laitteet suosittelemme palauttamaan pikaisesti, jotta niiden korjaus on nopeaa. Vaihtotapauksissa palauta vaihdettava laite ja kerro vaihdon syy.

Palauta vuokramaksupääte ajoissa

5)    Kun kesäkausi on selätetty, palauta vuokramaksupääte mahdollisimman pikaisesti. Muista puhdistaa laite, tarkastaa sen kunto sekä pakata maksupääte alkuperäiseen pakkaukseen kaikkine lisäosineen.

Tsemppiä suven kiireisiin ja aurinkoisia kelejä! Olemme palveluksessasi koko kesän.

Poplatek Payments Oy

Henri Halminen 21.5.2018

Kysy lisää maksamisesta! Henri taklaa tukinurkassaan maksupäätteiden yleisimmät pulmatilanteet sekä jakaa vinkit päätteiden ja ohjelmien sulavaan käyttöön.  Ota yhteyttä !

Kysy lisää maksamisesta! Henri taklaa tukinurkassaan maksupäätteiden yleisimmät pulmatilanteet sekä jakaa vinkit päätteiden ja ohjelmien sulavaan käyttöön. Ota yhteyttä!