Houhou, joulu joutuu – nappaa Henrin tukinurkan niksit kausipäätteiden käyttöön!

Nopea ja helppo käyttöönotto on yksi Poplatekin maksupäätteiden tunnusmerkeistä. Maksupäätteemme ovatkin suosittuja tapahtumajärjestäjien keskuudessa. Etenkin kannettavaa Yoximo-mallia käytetään paljon kausipäätteenä ja tapahtumamyynnissä, jolloin pääte vaihtaa asiakasta parhaassa tapauksessa jopa päivittäin. Seuraavilla vinkeillä takaat kausipäätteen sujuvan käytön kovimmassakin kiireessä!

1. Päivitä tilitystiedot ennen käyttöönottoa

Asiakkaan tilitystietojen päivitys on kriittinen osa maksupäätteiden käyttöä. Jos kausipäätteen tiedot eivät ole ajan tasalla, riskinä on maksutapahtumien tilittyminen edellisen käyttäjän tilille.

Huom! Käyttäessäsi Yoximo-maksupäätettä, muista varmistaa hyvissä ajoin ennen siirtoa, ettei laitteessa ole aiemman asiakkaan offline-tilassa tehtyjä maksutapahtumia (ks kohta 2).

2. Tarkista Yoximon offline-tapahtumat

Yoximo-päätteen mahdolliset offline-tapahtumat pitää purkaa vuorokautta ennen maksupäätteen konfigurointia uudelle asiakkaalle. Offline-tapahtumien tarkistus onnistuu Yoximon menu-valikon kautta, kohdasta "päätteen tiedot".

Jos laitteessa on offline-tapahtumia, toimi seuraavasti: käynnistä maksupääte ja varmista, että laite saa 3G -yhteyden tai on kytkettynä WLAN-verkkoon, jolloin tapahtumien purkaminen on mahdollista. Odota hetki, purku aktivoituu muutamien minuuttien kuluessa. Mikäli asiassa esiintyy ongelmia, ota yhteyttä Poplatekin supporttiin.

3. Maltilla maaliin!

Uudelleen konfiguroinnin yhteydessä maksupääte on aina käynnistettävä uudestaan vähintään kertaalleen. Tarkista menu-valikon kautta, "päätteen tiedot" kohdasta, että uuden asiakkaan tiedot on päivittyneet oikein.

Huom! Uusien asiakastietojen päivitys saattaa kestää hetken, yleensä 10-15 sekuntia. Älä tee maksutapahtumia ennen päivittymistä!

Varustevinkki – lataustelakka pitää Yoximon käyttövalmiina kaiken aikaa!

3G/WLAN -yhteyksillä varustettu Yoximo on näppärä maksupääte liikkuvaan myyntiin. Akun keston ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi kannattaa kokeilla Cradle-lataustelakkaa, jossa maksupäätettä voidaan kätevästi säilyttää aina, kun se ei ole aktiivisessa käytössä. Näin laite on aina välittömästi käyttövalmiina, eikä säännöllisestä latauksesta tarvitse erikseen huolehtia.

Cradle-lataustelakan voi tarvittaessa asentaa vaikka kiinni pöytään, seinään tai autossa sopivaan paikkaan. Jälkimmäisessä tapauksessa tarvitaan lisäksi autolaturi, jollaisia Poplatek toki välittää. Yoximolle löytyy myös kätevä kantolaukku, jossa laite on turvassa kuljetusten ajan.

Tilaa oma Cradle-lataustelakkasi tai muut Yoximon lisävarusteet Supportilta!

Kysy lisää maksamisesta! Henri taklaa tukinurkassaan maksupäätteiden yleisimmät pulmatilanteet sekä jakaa vinkit päätteiden ja ohjelmien sulavaan käyttöön. Ota yhteyttä!

Kysy lisää maksamisesta! Henri taklaa tukinurkassaan maksupäätteiden yleisimmät pulmatilanteet sekä jakaa vinkit päätteiden ja ohjelmien sulavaan käyttöön. Ota yhteyttä!