Poplatekin pilvikassaintegraatio ylitti jälleenmyyjän odotukset: uusista asiakkaista yli puolet hankkivat pilvikassaratkaisun

Note Shot Oy otti pilvimaksupäätteet käyttöön ensimmäisenä jälleenmyyjänä Suomessa. Nyt asiakkaat saavat kassan ja korttimaksut entistä sujuvammin käyttöön, mikä helpottaa erityisesti pop up -myyntiä

 

pilvikuva-01.png

 

Poplatek Payments lanseerasi viime jouluaattona pilvikassaratkaisun, jossa maksupääte integroidaan selainkassaan ilman paikallisesti asennettavia ohjelmistokomponentteja. Monelle jälleenmyyjälle uusi Pilvikassa API oli kaivattu lisä myyntiin, mukaan lukien ympäri Suomea operoiva Note Shot Oy, joka otti uuden integraation heti käyttöön.
 
– Saimme lähetettyä ensimmäiset pilvikassamaksupäätteet asiakkaille heti joulukuussa, kertoo Note Shotin tuotepäälikkö Marko Tuovila.
 
Pilvikassaintegraatioihin on Tuovila mukaan oltu asiakkaiden suunnalta tyytyväisiä. Uudenlaiset kassaratkaisut hyödyttävät erityisesti tapahtumien ja pop up -kauppojen myyjiä sekä asiakaskäyntejä tekeviä ammattilaisia, kuten esimerkiksi hierojia ja nuohoojia.
 
– Pilvikassat on otettu oikein hyvin vastaan. Ne kulkevat helposti mukana, mikä vastaa monen asiakkaan tarpeisiin.


Pilvimaksupääte kevyesti käyttöön

Asiakkaalle hyödyt korostuvat etenkin asennus- ja käyttöönottovaiheessa: kassa ja korttimaksut saadaan nopeasti käyttöön. Maksupäätteet voidaan myös toimittaa asiakkaalle käyttövalmiina pakettina akkuineen ja SIM-kortteineen.
 
– Asennusvaiheen säätöä on huomattavasti vähemmän. Jälleenmyyjän ei tarvitse enää varmistella etukäteen, että löytyykö asiakkaalta varmasti paikka LAN-johdolle ja reitittimelle, Tuovila kertoo.  
 
Uusi pilvikassaintegraatio merkitsee myös pienempää laitemäärää. Tästä hyötyvät liikkuvan myynnin ja pop up -tapahtumien lisäksi pysyvämmät ratkaisut.
 
– Aikaisemmin on pitänyt olla läppäri, maksupääte, kuittikirjoitin ja reititin. Nyt maksupääte hoitaa kuittien tulostamisen ja laitemäärä tippuu puoleen, mikä tekee ylläpidosta helpompaa, Tuovila kertoo.

Lisää vääntöä myyntiin - myös kiinteällä kassalla

Pilvikassaratkaisujen kaupallinen merkitys kasvaa koko ajan, se on varmaa. Note Shotilla ensimmäisen kolmen kuukauden aikana myynti on lähtenyt hyvin liikkeelle, ja erilaisia ratkaisuja on pystytty tarjoamaan asiakkaiden vaihtuviin tarpeisiin.
 
– Uusien asiakkaiden kohdalla pilvikassaintegraatio on ollut erittäin merkittävä asia, sillä tästä myynnistä jopa yli puolet on pilviratkaisuja, Tuovila summaa.
 
Tuovila muistuttaa, että pilvikassaintegraatio voi hyödyttää sellaisiakin asiakkaita, jotka eivät muuten tarvitsisi pilvikassaratkaisuja – esimerkiksi sellaisia, joilla ei ole mahdollisuutta langalliseen laajakaistaan. Pilvimaksupäätteiden toteutukseen on oltu tällä jälleenmyyjällä tyytyväisiä.
 
– Integraatio on toiminut oikein loistavasti. Tämä oli tarpeellinen lisä valikoimaamme, Tuovila kertoo tyytyväisenä.