”Suomen parasta tapahtumamaksamista” – Poplatek nousi festaripäätteiden markkinajohtajaksi

Poplatekin Yoximo-maksupäätteet isännöivät kesän suurimmat festarit Seinäjoelta Ruissaloon ja Ilosaaresta Suvilahteen. Tapahtumassa toisensa perään saatiin nauttia Suomen sujuvimmasta maksamista – kiitos Poplatekin erinomaisen maksuratkaisun sekä maksuliikenteen toiminnasta vastanneen Adcoden.

 

hilu_kesakisa_kuva.jpg

 

– Kuluva kesä osoitti jälleen kerran, että Poplatekin maksupääte on ehdottomasti oikea laite suurtapahtumissa. Yli 50 tapahtumaa kiertänyt Yoximo on takuuvarma ja kestävä maksupääte, jolla hektinen kassamyynti käy nopeasti, toteaa suurtapahtumien maksuliikenneverkkoja tarjoavan Adcoden myyntijohtaja Antti Soisalo.

Yksin Flow-festivaaleilla oli mukana 350 Poplatekin maksupäätettä, joista viikonlopun myrskyisissä olosuhteissa vioittui Soisalon mukaan korkeintaan kaksi kappaletta. 

– Festarit ovat maksupäätteille todellinen koetuksen paikka, mutta pienet roiskeet eivät Yoximoa hidastaneet. Poplatekin maksupäätteillä laiterikkoja sattuu selvästi vähemmän verrattuna muiden valmistajien laitteisiin, kiittää Soisalo.

Poplaview-raportointityökalu takaa salamannopeat tilitykset

Poplatekin oma sähköinen raportointijärjestelmä Poplaview keräsi Soisalon mukaan suurta suitsutusta tapahtumajärjestäjien osalta. Reaaliaikainen portaali on helppokäyttöinen ja selkeä työkalu myynnin seurantaan ja tilityksiin. Sähköisestä järjestämästä myynnin raportteja pystyy hyödyntämään missä vain.

– Portaalissa näkyy koko ajan jokainen maksupääte ja toimittamastamme maksupäätelistauksesta löytyy tieto niiden sijainnista tapahtumassa. Näin tapahtumajärjestäjä voi seurata toimipaikkakohtaista ja maksupäätekohtaista myyntiä reaaliajassa. Tilitysten kannalta tiedot ovat jo valmiiksi pitkälle hyödynnettävässä muodossa, mikä nopeuttaa laskutusta, toteaa Soisalo. 

Festareilla vauhtia riittää ja järjestäjillä sitä piisaa kaksin verroin. Ruuhkaisimpina viikonloppuina Soisalo tiimeineen luotsasi samaan aikaan jopa 4-5 tapahtuman maksuliikennettä. Poplatekin hyvä maksupäätehallinta mahdollisti laitteiden nopeat siirtymät tapahtumasta toiseen.

– Kiitos Poplatekin voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Maksupäätteiden toimintaympäristö on sulava käyttää, ja yhteistyö nopeasti reagoivan ja palvelevan maksupäätevalmistajan kanssa on antoisaa, summaa Soisalo.


Suomalainen Adcode tarjoaa tapahtumiin toimivat datayhteysratkaisut – maksupäätteiden, taustajärjestelmien ja yleisön tarpeisiin. Adcode.fi