Poplatekin maksupäätteet kesän yleisötapahtumien tukipilari

Poplatek hallitsee kesätapahtumien maksumarkkinaa jo kolmatta kesää peräkkäin. Se ei ole ihme, sillä kattava maksupäätemallisto yhdistettynä Poplaview-hallintajärjestelmään ja koko järjestelmän joustavuuteen tekee myynnin järjestämisen nopeaksi ja helpoksi.

kesa_yoximo.jpg

Tampereen Kassajärjestelmät Oy on vuokrannut Poplatekin maksupäätteitä parisensataa kertaa kymmeniin tapahtumiin tänä kesänä. Toimitusjohtaja Kari Pellikka on erittäin tyytyväinen: ”Saamme vuokraamistamme Poplatekin maksupäätteistä asiakkailtamme lähes poikkeuksetta positiivista palautetta. Erityisesti yleisötapahtumissa käyttäjät arvostavat hyviä verkko-ominaisuuksia - 3G on turvallinen, sillä se ei tukkeennu juurikaan. Koska lähes kaikilla kännykän käyttäjillä on mobiililaitteissaan pakotettu 4G-yhteys, saa Poplatekin päätteiden tukeman 3G-verkon kautta silti yhteyden.”

Pellikka muistuttaa myös, että osa päätteistä voidaan kirjata WLAN-verkkoon ja osa 3G:hen varmuuden vuoksi. Laitteiden konfigurointi on Pellikan mukaan helppoa. 

Helsinkiläisen Adcoden kautta on kesällä ollut käytössä n. 270 Poplatekin maksupäätettä isoissa tapahtumissa: Ilosaari, Qstock, Flow, Tuska, Provinssi, Tikkurilafestivaali, Pori Jazz ja Blockfest hoidettiin kaikki Poplatekin päätteillä. Myyntijohtaja Antti Soisalo nostaa ensimmäisenä esiin Poplatekin maksupäätteiden vankan laadun: ” Joskus sattuu, että asiakas kaataa juomat tiskille tai pudottaa päätteen lätäkköön. Yoximo kestää käyttöä paremmin kuin aiemmin kokeilemamme laitteet.”

Adcodella ollaan huomattu myös Poplatekin kattavan järjestelmän edut. Maksutoiminnan järjestäminen niin tapahtumaan kuin muuhunkin liiketoimintaan on helppoa, kun samasta ovesta saa sekä maksupäätteet, kassan kuin laitehallintajärjestelmänkin ja kokonaisuuden voi liittää haluamiinsa maksuliikennepalveluihin. Myös Poplaview-laitehallintajärjestelmä saa Adcodelta pelkkää kehua: 

”Poplaview on ylivoimainen käyttöjärjestelmä! Sen kautta voidaan reagoida jopa suoraan tapahtuman aikana. Jos asiakas on yrittänyt maksaa kortilla, mutta esim. yhteydessä on ollut häiriö, voidaan reaaliajassa tarkistaa Poplaview:sta näkyykö raha tilillä!”

Sekä TKJ:n Pellikka, että Adcoden Soisalo puhuvat yleisötapahtumien maksutoiminnan olevan murroksessa. Kokeiluja on paljon ja niin myyjät kuin asiakkaatkin ovat kiinnostuneita uusien maksuvälineiden tuomista hyödyistä. Soisalo: ”Cashless on nyt vakiintunut maksutapana. Maksaminen helpompaa ja nopeampaa kuin käteisen käyttö ja se on nostanut myyntejä.”

Pellikka näkee cashless-maksamisen kehittyvän erityisesti majoitus- ja ravitsemuspuolella: ”Käteinen halutaan pois maksuvälineenä. Se on kallista ja riskialtista sekä kuluttajalle että yrittäjälle.”

Yhteistyön Poplatekin kanssa Pellikka summaa tyhjentävästi: ”Poplatekistä ei ole mitään muuta sanottavaa kuin positiivista! Olemme myyneet kaikkia maksupäätteitä uramme aikana, eikä kenenkään muun kanssa yhteistyö ole ollut näin mutkatonta. Kaikki toimii todella hyvin, meillä on vapaat kädet tehdä, kaverit ovat ammattilaisia ja tekevät yhteistyötä niin pienien kuin suurtenkin kanssa. Toivottavasti toisetkin jälleenmyyjät ymmärtävät, etteivät nämä ole samanlaisia kuin muut!”

 

Tampereen Kassajärjestelmät Oy palvelee asiakkaitaan suunnittelemalla avaimet-käteen -kassajärjestelmiä nykyaikaisilla tuotteilla. Yli 20 vuoden kokemuksella eri alojen asiakkaista autamme valitsemaan toimintaan soveltuvan kassaratkaisun - oli sitten kyseessä pikkukassa tai ketjutettu, monta kassayksikköä sisältävä kassajärjestelmä. Palveluihin kuuluu myös maksupäätteiden myynti ja vuokraus. Kaikki maksupäätteet toimitamme käyttövalmiina ja testattuna avaimet käteen -palveluna. Lisätietoja: http://www.tampereenkassajarjestelmat.fi/

Adcode on suomalainen pilvipalveluratkaisujen tuottaja, joka pystyttää datayhteysratkaisuja maksupäätteiden, taustajärjestelmien ja yleisön tarpeisiin. Adcode on myös tietotekniikkapalveluiden tarjoamiseen erikoistuneen suomalaisen Helppari Oy:n palvelubrändi. Adcoden valikoimasta on mahdollista koota jokaiselle yritykselle sopiva tietotekninen kokonaisuus, jossa korostuvat luotettavuus, tietoturvallisuus, kustannustehokkuus, innovatiivisuus, helppokäyttöisyys, vikasietoisuus ja todellisen arvon tuottaminen asiakkaidemme liiketoiminnalle. Lisätietoja: www.adcode.fi