Suomen ensimmäinen: Pilvikassa API  

Poplatek Payments lanseeraa ensimmäisenä Suomessa pilvikassaratkaisun, jolla maksupääte liitetään kassaan ilman paikallista yhteyttä. Kassajärjestelmä kommunikoi maksupäätteen kanssa pilvessä olevan API:n kautta.

 

pilvikassa2.jpg

 

Jouluaattona lanseerattavalla ratkaisulla maksupääte integroidaan selainkassaan ilman paikallisesti asennettavia ohjelmistokomponentteja. Yrittäjälle se merkitsee helppoa asennusta.

– Asennus on helppoa. Kassa ottaa yhteyden maksupäätteeseen käyttämällä maksupäätteen URI:a. Asennuksen jälkeen kassan voi avata millä tahansa laitteella, vaikkapa puhelimen nettiselaimella, kertoo Poplatekin myyntijohtaja Jaakko Turunen.

Yksinkertainen asennus mahdollistaa myös esiasennettujen pakettien lähettämisen.

– Pilvikassa API sopii mille tahansa pienyrittäjälle, joka ei tarvitse mittavaa järjestelmää esimerkiksi varaston hallintaan. Se on oiva valinta, oli kyseessä sitten kahvila tai hautaustoimisto, Turunen tiivistää.

Pilvikassa API on osa Poplatekin palvelua eikä siitä veloiteta erikseen. Se mahdollistaa mobiilikassan (Android, iOS) integroinnin maksupäätteeseen ilman paikallisverkkoyhteyttä. Yhteys Pilvikassa API:in voidaan muodostaa joko kassasta tai kassan taustajärjestelmästä.

Integraatiorajapinnan tarkemman kuvauksen löydät Poplatekin kumppanit-kohdasta Poplatek Paymentsin sivuilta.