Minne kannattaa ottaa yhteyttä? Laita tukipyynnöt oikeisiin osoitteisiin.

Meidän myyntikaverimme (Turunen ja Ahti) ovat hyviä tyyppejä, jotka pääsääntöisesti hoitavat hommansa. He eivät kuitenkaan aina pysty vastaamaan – ja satunnaisesti unohtavatkin – joten monet yhteydenotot olisi parempi osoittaa muille kuin heille.

Varsinkin, jos haluat jättää tukipyynnön tai jos asiasi koskee erityisen teknisiä asioita, se hoituu nopeimmin Poplatekin tuen kautta. Tuessa on jatkuvasti monta henkilöä lukemassa sähköposteja. 

sales@poplatek.fi –> Kun haluat ostaa jotain! Tästä osoitteesta voit hankkia esimerkiksi päätelaitteita ja niihin liittyviä tarvikkeita.

support@poplatek.fi –> Kun sormi menee suuhun! Tästä osoitteesta saat apua yleisiin tiedusteluihin ja kaikkeen siihen, mitä et voi tehdä Poplaview’n kautta.

developers@poplatek.fi –> Kun pitää koodata! Tässä osoitteessa hoidetaan integraatiorajapinnan koodin ihmettely, tunnetaan pilvikassan sielunelämä ja tiedetään, miten kassa tunnistaa maksupäätteen.

Helppoa kuin heinänteko!
 

Poplatek Payments Oy

Henri Halminen 21.5.2018

 

 

Kysy lisää maksamisesta! Henri taklaa tukinurkassaan maksupäätteiden yleisimmät pulmatilanteet sekä jakaa vinkit päätteiden ja ohjelmien sulavaan käyttöön.  Ota yhteyttä!

Kysy lisää maksamisesta! Henri taklaa tukinurkassaan maksupäätteiden yleisimmät pulmatilanteet sekä jakaa vinkit päätteiden ja ohjelmien sulavaan käyttöön. Ota yhteyttä!