Kauppiaista 93 prosenttia tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä Poplatekin maksupäätepalveluun – helppous, hinta ja toimitusnopeus sinetöivät ostopäätöksen

Poplatek Payments tarjoaa kauppiaille Suomen johtavaa maksupäätepalvelua yhteistyössä jälleenmyyjien kanssa. Tulosten mukaan kauppiaat kokivat, että jälleenmyyjämme kautta maksupäätepalvelun ja kassajärjestelmän kokonaisuus on helppo hankkia. Kauppiaat suosittelisivat palveluitamme kaikille maksupäätteitä, verkkokauppaa, ajanvaraus- tai laskutusjärjestelmää tarvitseville. 

 

Poplatek_prosentit_ympyrat-01.jpg

 

Miksi valita Poplatekin maksupäätepalvelu? Poplatek Paymentsin yhdessä Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa toteuttamassa tutkimuksessa haluttiin selvittää kauppiaiden tyytyväisyyttä Poplatekin maksupäätepalvelun ja jälleenmyyjän kassajärjestelmän hankintaan. Samalla kartoitettiin tyytyväisyyttä jälleenmyyjältä saatuun tukeen ja apuun.

maksupäätepalvelu ja kassajärjestelmä helposti, nopeasti ja järkihintaan 

Kauppiaista 93 prosenttia kertoivat olevansa tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä maksupäätepalvelujen ja kassajärjestelmän hankintaan.
 
Tärkeimmät kriteerit kauppiaan ostopäätökselle olivat helppous, hinta ja toimitusnopeus. Kauppiaista suurin osa, yli 35 prosenttia, piti helppoutta tärkeimpänä tekijänä maksupäätepalvelun ja kassajärjestelmän hankinnassa. Tässä on myös onnistuttu, sillä kyselyyn vastanneista kauppiaista 98 prosenttia koki saaneensa Poplatekin jälleenmyyjältä kokonaisuuden helposti tai erittäin helposti. 

Erinomaista kehtaa suositella eteenpäin 

Kauppiaat suosittelisivat Poplatekin maksupäätepalveluita esimerkiksi yhteistyökumppaneille, aloittelevalle yrittäjälle, pienyrittäjälle, kollegoille, tutuille yrityksille, crossfit-saleille sekä nettiajanvarausta, verkkokauppaa sekä ajanvaraus- tai laskutusjärjestelmää tarvitseville.  
 
Tutkimukseen osallistuneet kauppiaat olivat Poplatekin jälleenmyyjien Tehden Oy:n, Note Shot Oy:n ja Kassamagneetti Oy:n asiakkaita. Sähköpostilla toteutetussa kyselyssä arvioitiin maksupäätepalvelun hankinnan onnistumista asteikolla 1–10.  

Tarvitsetko maksupäätteen tai kassajärjestelmän? Tutustu asiantunteviin  jälleenmyyjäkumppaneihimme ja heidän tarjoamiinsa maksuratkaisuihin täällä.