Poplatek toi lähimaksun pysäköintihallin puomeille – Valina-maksupääte vauhdittaa EuroPark Finlandin pysäköintiä

Lähimaksulla voi nyt kuitata pysäköintihallin maksun – kiitos Poplatekin uuden Valina-maksupäätteen. EuroPark Finland Oy:n parkkihalleissa sisään- ja ulosajopuomilta pääsee sujuvasti läpi pelkkää maksukorttia vilauttamalla. Moderni maksujärjestelmä otettiin syyskuussa käyttöön kaikissa EuroPark Finlandin pysäköintihalleissa.

 

Europark_iso.jpg

 

– Enää ei tarvitse talletella pysäköintilipukkeita ostosreissun ajaksi, saati jonottaa maksuautomaatille. Parkkihallin sisäänajopuomilla voi pysäköinnin kuitata suoraan omalle pankkikortille. Poistuessa riittää, kun ajaa puomille ja maksaa toteutuneen pysäköinnin lähimaksulla tai kortin sirua käyttäen, kertoo Poplatek Paymentsin toimitusjohtaja Petri Ahti.

Valina saatavilla nyt kaikkiin miehittämättömiin kohteisiin

Uuden sukupolven maksuratkaisu perustuu Valina-maksupäätteeseen, joka sujuvoittaa korttimaksuja kaikissa miehittämättömissä kohteissa – huoltoasemilta eri maksuautomaatteihin. Kompakti maksupääte sopii pieneen tilaan, ja on helppo integroida yleisimpiin automaatteihin.

– Valina tuo vihdoin kaikki maksutavat myös maksuautomaateille. Suosittu lähimaksu on nopein tapa maksaa. Toki pääte osaa tehdä maksun myös sirulla ja tunnusluvulla. Mg-juovalukijakin löytyy, jos sitä tarvitaan, summaa Ahti.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous Valina-maksupäätteestä!

Jaakko Turunen, myyntijohtaja, Poplatek Payments

p. 040 456 1313


Kansainväliset maksu- ja turvallisuusstandardit täyttävä Valina vastaanottaa kaikki elektroniset kortti-, mobiili- ja lähimaksut sekä PIN-koodilla että ilman. Maksupäätteen teknologia perustuu Android-käyttöjärjestelmään. Samaan päätteeseen on integroituna siru-, magneetti ja NFC-lukijat.